Händig med erfarenhet från praktiska yrken? Se hit!

Händig med erfarenhet från praktiska yrken? Se hit!

Vi söker för kunds räkning en besiktningstekniker där du med Stockholmsregionen som arbetsområde besiktigar hjälpmedel (främst taklyftar och sängar) på exempelvis äldreboenden. Här kliver du in i en praktisk roll i ett team bestående av sju kompetenta kollegor. Din anställning börjar med en gedigen introduktion på detta företag som satsar långsiktigt på dig. Om det låter som det steg du längtar efter att ta - läs vidare och ansök nu då start är snarast och vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning dig med erfarenhet från praktisk roll så som exempelvis servicetekniker, fastighetsskötare, vaktmästare eller kommunalt praktisk roll så som arbete inom larmtjänst (ex. trygghetslarm).

Om du har erfarenhet inom ovan eller liknande tjänst finns här möjligheten att kliva in i en självgående roll som besiktningstekniker.

I rollen är din huvudsakliga uppgift att besiktiga hjälpmedel (främst taklyftar och sängar) på exempelvis äldreboenden.

Du erbjuds
  • En självgående roll med stöttning från kompetenta kollegor.
  • En arbetsplats som satsar på dig genom gedigen introduktion och upplärningsperiod.
  • En långsiktig tjänst där planen är att du på sikt ska bli fast anställd hos vår kund.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker får du som har praktisk erfarenhet sedan tidigare arbeta i en roll där du som tidigare nämnt besiktigar hjälpmedel (främst taklyftar och sängar).

Detta görs främst på äldreboenden. Givetvis görs besiktningarna av hjälpmedlen i ostörd miljö vid tillfällen när hjälpmedlens brukare inte är på plats.

I samband med besiktning kan även enklare reparation av hjälpmedel förekomma.

Ärendena kommer in via ärendesystem i din laptop alternativt via intern service-desk och du får givetvis tillgång både till arbetsfordon och de verktyg jobbet kräver.

Besiktningarna begränsas till Stockholmsregionen (Hallstavik/Norrtälje till Södertälje).

Vi söker dig som

Du ansluter till ett team om ytterligare sju kompetenta kollegor i liknande roll som du exklusive arbetsledare och områdeschef.

Vi söker dig som:
  • har flera års praktisk arbetslivserfarenhet sedan tidigare
  • är flexibel och självgående samt lösningsorienterad och service minded.
  • behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då det är arbetsspråket som används med kollegor och brukare.
Som person är du som ovan nämnt: service minded och flexibel. Du trivs i en roll där du får ha självständigt ansvar för att säkerställa att dina besiktningar blir klara enligt utsatt plan.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se