Gruppchef till Coor!

Gruppchef till Coor!

Hos Coor vet man att medarbetarna är deras viktigaste tillgång och det är därför en självklarhet att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Ambitionen är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel - du är mer än så. Just nu finns chansen för dig att söka tjänsten som Gruppchef inom avdelning Fastighet. Detta är en avgörande nyckelroll inom Coors största och tekniskt mest krävande kontrakt någonsin - Nya Karolinska Solna (NKS).

Information om uppdraget

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhusets nya byggnad i Solna. Det innebär ett stort förtroende där Kontrakt Coors NKS vision är Vi levererar service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass. Uppdraget innefattar ett ansvar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag, exempelvis receptionsservice, post- och godshantering, teknisk fastighetsförvaltning, hantering av avfall och lokalvård.

Academic Work söker en Gruppchef till Coor. I rollen som Gruppchef inom avdelning Fastighet kommer du att leda ett sammansvetsat team om 10 personer. Du kommer att rapportera till din närmsta chef - Fastighetschefen. För att introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du få en skräddarsydd introduktion, där du kommer skugga nuvarande Gruppchef, samt gå på internutbildningen Coor Business School.

Vill du bli en del av Coor?

Grunden i Coors arbete med en gemensam företagskultur är deras tre ledstjärnor:
Vi ser lite längre, Vi är lyhörda och Vi skapar framgång. Dessa värderingar vägleder alla medarbetare i sitt dagliga arbete och hur man förhåller sig till kunder och kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Coor. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Planera och leda såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter kopplade till driftansvaret och avtalet
 • Förvalta och utveckla framtagna underhållsplaner
 • Agera expert/rådgivare för byggnadstekniska frågor inom kontraktet
 • Vägleda, utbilda och utveckla medarbetare
 • Proaktivt förbättra rutiner och arbetssätt
 • Agera stöd till taktisk inköpare vid omförhandlingar/framtagande av avtal med entreprenörer/leverantörer
 • Driva garantifrågor och medverka i förändringsprojekt
Tjänsten passar dig som tidigare haft en roll som exempelvis Underhållsingenjör, Teknisk Förvaltare eller Produktionschef. Vidare erbjuds du i tjänsten som Gruppchef att få vara med och påverka och delta i driften av världens mest moderna och energitekniskt avancerade sjukhus. För dig med rätt driv och ambition finns de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför.

Vi söker dig som
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i underhållsystem som exempelvis Maximo
 • Har minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat inom bygg och fastighet
 • Har erfarenhet från budgetarbete
 • Innehar B-körkort
Det är ett stort plus om du har:
 • Erfarenhet som projektledare
 • Innehar en examen som ingenjör
 • Erfarenhet från sjukvårdsfastigheter och underhållsplanering
 • Har haft en liknande roll i en ledande position
I den här rekryteringsprocessen kommer de att läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom att NKS är ett stort projekt där man inte alltid kan förutspå vad som kommer ske härnäst, är det viktigt att du är flexibel i ditt sätt och kan prioritera vad du ska göra för att driva arbetet framåt. Ibland går arbetet inte som man vill, men trots det arbetar du uthålligt och hårt för att lägga ned mycket tid, energi och engagemang i tid arbete. Du arbetar fokuserat på målet och arbetar tills projekt, eller resultat är uppnådda.

Eftersom att du kommer ha budgetansvar är det viktigt att du arbetar strategiskt, ständigt utvärderar olika alternativ gällande ekonomiska konsekvenser och det ekonomiska läget. Vidare tar du ett stort ansvar för ditt egna arbete och för medarbetarna i ditt team. Du är förtroendeingivande, rak och tydlig i din kommunikation samt lyhörd inför vad kollegor, som såväl kunder har för synpunkter. Rollen som Gruppchef innefattar flera kontaktytor, därför söker vi dig som är relationsskapande och som enkelt knyter kontakt och skapar relationer med alla du samarbetar med.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid/tillsvidare, med inledande provanställning om 6 månader
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Olivia Unghammar, rekryteringskonsult.

Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategisk rådgivning. Bland Coors kunder finns såväl större som mindre bolag i både privat och offentlig sektor. Coor tar ett stort ansvar för sitt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljö och samhället i stort. Coor omsätter cirka 9 000 MSEK (rullande 12-månaders omsättning) och har drygt 8 800 medarbetare. Läs gärna mer om Nya Karolinska Solna på Coors hemsida.