Group Administrative Assistant till Academic Works Group Management Team

Group Administrative Assistant till Academic Works Group Management Team

Är du student inom Ekonomi/Management och vill arbeta 2 dagar i veckan med att stötta Academic Works koncernledning? För dig som vill utvecklas inom Service Management och arbeta i en internationell miljö på ett växande bolag med högt tempo är detta en supermöjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Group Administrative Assistant för att stötta upp Group Executive Assistant med administrativa och koordinerande uppgifter inom ramen för service management. I rollen får du möjlighet att få insikt i arbetet på ledningsnivå hos en internationell koncern.

Vår nästa kollega brinner för service och lockas av möjligheten att få arbeta i en internationell koncern med ett högt tempo och hög energinivå. På Academic Work vill vi alltid bli bättre än vi var igår samtidigt som vi har roligt tillsammans och hjälper varandra framåt och för att du ska trivas hos oss så är det viktigt att du delar detta synsätt med oss!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Group Administrative Assistant rapporterar du till Group Executive Assistant och avlastar och stöttar henne i det löpande arbetet med support till vårt Group Management Team. Din vardag kommer att bestå av en blandning mellan administrativa och koordinerande uppgifter samt uppgifter kopplade till service och kommunikation.
 • Hjälpa till att administrera konferenser och events
 • Koordinera och boka möten och resor för koncernledningen
 • Skapa och attestera reseräkningar för teamet samt deras rapporterande
 • Hjälpa till med skriftlig kommunikation, presentationer, research och surveys
 • Göra beställningar av mat, material och övriga inköp till teamet
 • Vara behjälplig med löpande administration
Vi söker dig som
 • Är studerande inom management eller ekonomi, alternativt annan relevant utbildning
 • Har minst 1,5 år kvar av dina studier och vill ha ett långsiktigt extrajobb
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom Service och/eller administration
 • Har hög kommunikativ nivå, såväl skriftligt som muntligt, i både engelska och svenska, då du kommer kommunicera dagligen på båda språken
 • Är en van användare av Office-paketet och då framförallt Powerpoint, Excel och Word
För att trivas i rollen som Group Administrative Assistant hos oss behöver du vara en servicemänniska ut i fingerspetsarna som gillar att hjälpa andra och som trivs i en roll där du självständigt ansvarar för att dina uppgifter utförs på bästa möjliga sätt och inom ramen för givna deadlines. Du tycker om att arbeta med administrativa uppgifter men har också ett utåtriktat förhållningssätt där du gärna är med och driver andra projekt inom ramen för service och kommunikation. Även om du är självgående i din approach så involverar du gärna andra i ditt arbete och utbyter tankar och idéer med de du jobbar närmst för att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Du hanterar dina arbetsuppgifter med hög integritet och personlig mognad och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett prestigelöst och lösningsfokuserat sätt samtidigt som du också sprider positiv energi till teamet!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca.2 ggr/veckan
 • Placering: Dalagatan 100, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på elin.karman@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? Under fliken, Jobba Hos Oss, får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!