Global Master Data Specialist till gateretail!

Global Master Data Specialist till gateretail!

För dig som är en fena på Excel och har ett stort systemintresse finns nu möjligheten att vara med på en global resa i startgropen av gateretails nya masterdatateam. Vi söker dig som vill ta dig an den viktiga rollen att hålla masterdatan uppdaterad, ren och riktig! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Global Master Data Specialist till gateretail. gateretail har nyligen byggt upp ett nytt masterdatateam på fyra personer där du kommer att vara en viktig medlem. Från att enbart ha hanterat de nordiska kontona fokuserar det här teamet globalt. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med din chef som tror på ledarskapsstilen frihet under ansvar och välmående på jobbet. Samarbetet i teamet med med andra avdelningar är avgörande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gateretail. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som Global Master Data Specialist kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter på daglig basis.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med att läsa in, uppdatera och underhålla masterdata utifrån ett standardiserat och globalt perspektiv
 • Skapa nya objekt och kampanjer i ERP
 • Arbeta med programkonfiguration i MDS och Dynamics AX
 • Delta i olika forum och representera masterdatateamet
 • Besvara alla frågor från interna parter relaterade till masterdata globalt
 • Samla ihop utvecklingsbehov, skapa nya specifikationer, tester och validera nya funktioner
 • Undersöka behov och utveckla verifikationsverktyg för att säkerställa optimal kvalitet på masterdata
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom ett globalt företag i framkant inom sin bransch. Visar du framfötterna finns möjligheten att specialisera dig inom ett specifikt område där du får ta större ansvar.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med administrativa arbetsuppgifter
 • Har mycket goda kunskaper i Excel (du kan pivotabeller och känner dig bekväm med SQL)
 • Har god systemvana och lätt att sätta dig in i nya system
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete
Det är meriterande om du kan makron i Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och arbetar på ett effektivt och självgående sätt. Vidare är du kommunikativ, prestigelös och tycker om att arbeta med varierade arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gateretails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

gateretail is a world Leading airline retailer with extensive knowledge and experience in Food and Beverage and Travel Retail. They have a global customer portfolio covering 4 continents, serving more than 20 airline customers, over 1000 aircraft and more than 290 million passengers a year. They innovate and deliver profitable retail programs that meet the needs of the airline and exceed passengers expectations. Their Retail Centres of Excellence are located in Luton, Bedfordshire, UK and Kista, Sweden.