Gillar du ordet framgång? Coursio söker en Junior Customer Success Manager på deltid

Gillar du ordet framgång? Coursio söker en Junior Customer Success Manager på deltid

Coursio letar efter dig! - en driven person som vill bli Coursio's Junior Customer Success Manager. Customer Success är det hetaste som finns inom tech i världen just nu och vi erbjuder dig chansen att arbeta med företag som Bonnier, Schibsted, Aller, och Egmont och utveckla deras utbildningar online. Det är ditt första steg för dig som vill ha en framgångsrik karriär inom tech, försäljning, business development och kundrelationer!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coursios räkning en Junior Customer Success Manager till sitt kontor i Stockholm. Coursio erbjuder en världsunik produkt där de låter sina kunder öppna upp för att erbjuda utbildningar online där de samtidigt kan tjäna pengar på det! är Bolaget är i en spännande fas och du kommer få massor av chanser för att själv utvecklas och utveckla bolaget. Tjänsten är på deltid om ca 50% och du kommer utgå från kontoret i Stockholm.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coursio.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat jobba med Coursio's existerande kunder men även hantera supportrelaterade frågor. I den här rollen sitter kommer du stötta VD och samtidigt samarbeta med alla i bolagets team och du är alltid nära både kunder och produkten. Du har en fantastisk möjlighet att vara del av bolagets utveckling i framtiden! Arbetet på Coursio är otroligt varierat då varje kund är unik, så varje dag är en ny utmaning, där du kan visa din kreativitet och förmåga att hjälpa att utveckla kunderna.

Du kommer till exempel att:
 • Etablera och utveckla relationen med existerande kunder genom proaktiva samtal och business reviews
 • Introducera och utbilda en del av de nya kunderna till Coursio och hur man bäst jobbar med onlinekurser
 • Leda arbetet av support för kund och slutanvändare, samt hålla nära kontakt till med utvecklingsteamet angående tekniska frågor från användarna
 • Driva fram kund- och supportrelaterade projekt
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från service- eller säljorienterat yrke.
 • Studerar på eftergymnasial nivå med, förslagsvis inom business
 • Är flytande i Svenska och Engelska i både tal och skrift
Som person är du en teamplayer med bra kommunikationsförmåga och kreativitet och har en förkärlek för att ta hand om kunder och interpersonal skills som skapar en givande miljö för både kunderna och dina kollegor. Du är mån om att hjälpa både kunder och bolaget att utvecklas och bli bättre varje dag!

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Deltid, 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Tegnérgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coursios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coursio öppnar genom enkelhet och mobilitet i verktyget upp nya sätt att distribuera och interagera pedagogiskt innehåll. Coursio tror på att demokratisera utbildning och göra det möjligt för alla som vill sprida sin kunskap till andra. Enkelhet har alltid varit kärnan i utvecklingen av Coursios plattform och finns i allt från de minsta till de mest avancerade funktioner. Coursio har gjort det möjligt för stora organisationer samt mindre företag att hantera både intern och extern utbildning på ett snabbt och effektivt sätt och under tiden bygga upp sin egen kunskapsdatabas.