Geotekniker till Sweco Civil

Geotekniker till Sweco Civil

Har du några års arbetslivserfarenhet inom geoteknik och känner att det är dags för nästa utmaning? Som geotekniker hos Sweco kommer du att tillhöra en grupp som består av både juniora och mer erfarna kollegor och i och med det täta samarbetet i gruppen finns möjlighet lära mycket av varandra och snabbt komma in och ta ansvar i stora spännande projekt. Välkommen att ta nästa steg i karriären inom geoteknik hos Sweco!

Information om uppdraget

Vi jobbar i stort sett alltid i team - på så sätt för vi över kunskap och fördelar arbetsuppgifter så vi får rätt nivå på utmaningarna i våra uppdrag. Vi har direktkontakt med våra kunder och strävar efter att se lösningar på deras utmaningar.

Du kommer att vara delaktig i flera olika projekt parallellt och ha möjlighet att påverka ditt arbete och hur du vill utvecklas. Tjänsten är stationerad på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm, och vi får även möjlighet till en del platsbesök i samband med våra uppdrag.

Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom geoteknik och nu känner dig redo för nästa steg i karriären. Du trivs i en miljö där du har chans att utvecklas och utmanas på en schysst arbetsplats där företaget ser individen
- Karin Klasén, gruppchef inom Geoteknik på Sweco

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer att anpassas efter dina erfarenheter och dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara:
 • Skriva MUR, geotekniska PM och dra slutsatser utifrån en samlad bild
 • Beskriva vilken markundersökning som ska utföras och medverka i uppdraget från planering till rapportskrivning
 • Handlägga den faktiska geotekniken
 • Jobba i både mindre och mellanstora projekt tillsammans med uppdragsledare och tekniska specialister
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
 • Har minst några års erfarenhet inom samhällsbyggnad och infrastruktur
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom geoteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. De vi ser som särskilt viktiga är ansvarstagande, relationsskapande, problemlösande och flexibel.

Övrig information
 • Start: Efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Marieberg, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök till Sweco genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan rollerna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på johanna.sorell@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 20,6 miljarder och har drygt 17000 anställda i Europa, varav 6000 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.