GRC koordinator till stort telekombolag

GRC koordinator till stort telekombolag

Vi söker just nu dig som har goda redovisningskunskaper och revisionserfarenhet till ett spännande uppdrag hos vår kund som är ledande inom telekombranschen. Du kommer att arbeta i ett team om 12 personer i rollen som koordinator inom GRC (Governance, Risk and Control). Välkommen in med din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en koordinator inom GRC (Governance, Risk and Control) och internkontroll till vår kund som är en ledande aktör inom telekombranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från och med första veckan i januari 2019 till mitten av augusti 2019.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du till exempel att:
 • Säkerställa att materiella risker identifieras och hantereras samt utveckla strukturen för Region Sveriges riskkontroller i riskkontrollsystemet (GRC).
 • Stöd och utbildning till enhetschef /ekonomichef och medarbetare som ansvarar för riskkontroller i sina respektive verksamheter inom regionen.
 • Säkerställa att förändringar i organisation, erbjudanden, processer och IT implementeras även i riskkontrollerna
 • Leverera månatlig uppföljning av riskkontroller samt rapportering till Sveriges ledningsgrupp
 • Leverera kvartalsrapportering till Group och kontaktperson gentemot revisorer vad gäller riskkontrollsarbetet
 • Planering och koordinering av testning av kontroller i samarbete med koncernen och revisorer.
Tjänsten passar dig som tycker om att jobba med löpande förbättringsarbete och ha många olika kontaktytor inom verksamheten du jobbar i.

Vi söker dig som
 • Har civilekonomexamen eller motsvarande, gärna inriktning revison
 • Har några års arbetslivserfarenhet med goda redovisningskunskaper, revisionserfarenhet och erfarenhet från internkontrollarbete eller riskkontrollarbete
 • Har erfarenhet av att arbeta i en organisation med global verksamhet
 • Har goda kunskaper i engelska, skriftligen och muntligen
Som person är du proaktiv och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga och hög integritet. Du har förmågan att upprätthålla en positiv arbetsatmosfär och har lätt för att etablera samarbeten med olika nivåer. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa flöden och processer. Rollen ställer höga krav på analytisk förmåga, noggrannhet och vilja att driva förändringsarbete.

Övrig information
 • Start: 7 januari 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mall of Scandinavia, Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork