Funnel söker fler API-utvecklare!

Funnel söker fler API-utvecklare!

Vill du inleda din karriär med att lära dig och utveckla i nya tekniker? Funnel fortsätter att växa och behöver en ny kollega till deras API-utvecklar-team. På Funnel får du redan första dagen börja utveckla integrationer som går ut i produktionen. Med kontinuerlig feedback direkt från kund och nära samarbete med ditt team möter du nya utmaningar varje dag: Läs mer om tjänsten som API-utvecklare

Information om uppdraget

Funnel är ett IT-bolag som släppte sin tjänst 2015 och har växt explosionsartat sedan dess. De har skapat en tjänst som analyserar deras kunders annonsdata automatiskt i realtid för att hjälpa dem att snabbt och detaljerat förstå deras kostnader och inkomster. Med över 40 medarbetare på huvudkontoret på Drottninggatan och ett nära samarbete med Google, hjälper de kunder som bland annat Na-kd, Daniel Wellington, Izettle och Footway.

En viktig del i Funnels tillväxt och fortsatta utveckling menar de är deras engagerade medarbetare och företagskultur. De tror på juniora talanger i kombination med seniora kollegor som kan dela med sig av såväl kunskap som energi och laganda. Academic Work har hjälpt Funnel i två tidigare omgångar och nu söker vi ytterligare en API-utvecklare till ett av Funnels utvecklingsteam.

Erik är en av API-utvecklarna som började på Funnel under hösten och han säger såhär:

Jag känner att jag blivit väl mottagen i teamet på Funnel med flera juniora som jag och att det dessutom finns seniorare utvecklare som man kan fråga. Det är roligt att vi får pröva nya tekniker och jag lär mig hela tiden mer saker då vi stöter på problem som måste lösas när plattformarna förändras

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Funnel.

Arbetsuppgifter

Som API-utvecklare kommer du arbeta tillsammans med ditt team, där varje dag börjar med ett möte framför Kanban-tavlan. I teamet kommer du jobba med att skapa och programmera integrationer mellan olika plattformar som är sammanlänkade med Funnels tjänst utefter en prioriterad lista. Arbetet är en blandning av enskilt arbete och samarbete med hela gruppen där man ständigt stämmer av och stöttar varandra. I utvecklingsteamen kommer det finnas seniora utvecklare med gedigen expertkunskap som du kan fråga när problem uppstår.

Du kommer till exempel att:
  • Skapa, utveckla och underhålla plattformsintegrationer
  • Skapa och underhålla automatiserade kopplingar
  • Stundtals hantera kontakt med kunder och tredje part
Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas. Att du delar Funnels ambition att dagligen sträva för att förbättra både produkten och arbetssättet kommer ta dig långt! Du kommer in i ett företag med en varm, hjälpsam och personlig företagskultur som är mån om att ha kul tillsammans, såväl som att hela tiden göra arbetet lite effektivare. Saker som spelkvällar, team-aktiviteter och spelningar i musikrummet är något som uppskattas mycket från kollegorna och höjer sammanhållningen på kontoret.
  • Har en avslutad utbildning inom IT från högskola/universitet
  • Har goda kunskaper inom ett eller flera av språken Java, Python, Ruby eller Node.Js
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, då det är språk som används dagligen i ditt arbete
Som person är du engagerad och har en förmåga att driva ditt arbete framåt. Du strävar efter personlig utveckling och motiveras av att lära dig nya saker. Du har ett intresse för att skriva läsbar kod med hög kvalitet och du tycker om samarbete inom teamet konkret med par-programmering och code reviews.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Drottninggatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Funnels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Funnel är ett av de snabbast växande företagen i Europa och jobbar för att hjälpa online-annonsörer att förstå sambandet mellan deras annonsering och resultat. Deras tjänst ger annonsören möjlighet att göra dashboards och rapporter som visar en helhetsbild av annonsdata från Facebook, Google, Bing, Twitter och hittills ca 300 andra annonsplattformar.
En viktig del i Funnels framgång är att automatiskt hämta statistik från många olika partners. Antalet integrationer fortsätter att växa vecka för vecka. Här används en kombination av metoder för att kunden skall komma igång snabbt med en ny plattform, och för att kunna hantera stora datamängder för större plattformar.