Fund Accounting Manager till Permian Administration

Fund Accounting Manager till Permian Administration

Permian fortsätter att växa och vi söker nu en erfaren Fund Accountant Manager till deras fina kontor i centrala Stockholm. Har du en magister eller kandidatexamen inom ekonomi samt är en strukturerad person med rätt attityd och duktig på att utforma effektiva processer? Vill du komma till en arbetsplats där man kan växa i takt med företaget och där de värnar om en god teamkänsla? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Permian är en snabbväxande och innovativ ledande nordisk fondadministratör med kontor i centrala Oslo och Stockholm. Permiangruppen arbetar med investeringsbolag, riskkapitalfonder och fondförvaltare som tillsammans idag har 100 mdkr under förvaltning fördelade på ett ungefär hundra fonder och investeringsbolag. Som specialist inom fondadministration erbjuder Permian ett brett utbud av experttjänster till nordiska Venture-, Private Equity- och riskkapitalbolag, bl.a. rådgivning, fondadministration, fondförvaltnings-, förvaringsinstitut- och redovisningstjänster. Målsättningen är att minska de administrativa bördorna för kunderna med expertis, IT verktyg och effektivitet.

Företaget grundades i Oslo för 10 år sedan och idag är de 55 personer på plats i Stockholm och Oslo. Kontoret i Stockholm präglas av en härlig gemenskap, högt i tak och där man mår bra och har roligt på sin arbetsplats. Permian Administration AB är ett helägt dotterbolag i Permiangruppen.

Du erbjuds:
 • Utmanande och intressanta arbetsuppgifter
 • Ett omväxlande arbete med stort utrymme för professionell utveckling i ett framtidsinriktat företag
 • En fin miljö - både professionellt och socialt - baserat på våra tre kärnvärden: precise, challenging och caring
 • En unik inblick i den nordiska Private Equity-branschen
 • Konkurrenskraftiga villkor
 • Möjlighet att styra din utveckling och dina ambitioner genom en individuell utvecklingsplan
Arbetsuppgifter

Som Fund Accountant Manager hos Permian kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
 • Vara en sparringpartner för både kollegor och kunder inom redovisning, skatt och finansiell rapportering
 • Ansvara för kvalitet och precision i redovisningsleveranser
 • Arbeta med konsolidering, IFRS och svenska redovisningsprinciper
 • Redovisningshantering av eget kapitaltransaktioner, vinstutdelningar, emissioner, konsolidering etc.
 • Utbilda, coacha och stötta juniora redovisningskonsulter
 • Effektivisera och förbättra interna processer
Vi söker dig som

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och vill fortsätta arbeta inom i ekonomibranschen! Vi tror att du som söker har 5+ års erfarenhet av att arbeta med redovisning eller revision som konsult, gärna inom fondbranschen. Vidare uppfyller du följande krav:
 • Magister eller kandidat-examen inom ekonomi, redovisning eller finans
 • Erfarenhet av svenska och gärna internationella redovisningsstandarder (IFRS) samt operativ och praktisk erfarenhet av bokslut, moms-, skatt- och moms och lagstadgad periodisk rapportering till Finansinspektionen
 • Erfarenhet från koncernredovisning, IFRS-kompetens och svenska redovisningspriniciper
 • Erfarenhet från att arbeta med att ge kunder service på ett professionellt sätt
 • Erfarenhet av att utforma effektiva processer
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är även meriterande om du som söker har erfarenhet från the BIG4 samt från investerings-, riskkapital- eller riskkapitalindustrin.

Som person är du:

Nyfiken och tycker om att leta efter ständiga förbättringar för att uppnå effektivitet och enkelhet. Du är en prestigelös teamspelare och du är tydlig och bekväm i din kommunikation. Du har en hög servicekänsla och brinner för att hjälpa andra och vara ett stöd både internt och externt. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla såväl deadlines som hög kvalitet i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm, Kungsgatan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se