Fullstackutvecklare till snabbväxande SaaS-bolag

Fullstackutvecklare till snabbväxande SaaS-bolag

Vi söker Fullstackutvecklare till ett spännande SaaS-bolag vars syfte är att automatisera ekonomitjänster. Hos vår kund blir du en del av en företagskultur präglad av ett stort medarbetarfokus och en vilja att förändra en hel bransch. Vi söker dig som är nyfiken, kreativ och motiveras av att arbeta i ett mindre bolag med snabba beslutsvägar. Vi arbetar med rekryteringen löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund arbetar med att utveckla och automatisera ekonomitjänster för företag, vilket är en bransch i snabb utveckling. Vår kund är ett mindre bolag och i och med detta så kommer du att få spela en viktig roll i produktutvecklingen. Hos företaget arbetar alla utvecklare fullstack vilket också ger dig möjligheten att arbeta brett med produkten.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag på sex månader via Academic Work men företagets ambition är att därefter ta över din anställning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Fullstackutvecklare hos vår kund programmerar du i en välskriven och homogen kodbas skriven i Java. Inom teamet finns duktiga och trevliga utvecklarkollegor, som hjälper och kodgranskar varandras kod. I rollen kommer du främst arbeta med Java, Spring, Java ServerFaces (Primefaces), Docker och SQL.

Vi söker dig som
 • Har minst 1, men gärna ca 2-3 års erfarenhet av att arbeta som utvecklare. Gärna inom Java eller närliggande objektorienterat programmeringsspråk
 • Talar och skriver svenska & engelska flytande
Är du en nyfiken och duktig utvecklare med ett starkt driv, så tror vår kund att du kommer ha goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Som person är du:
 • Nyfiken
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag 6 månader, med ambition om överrekrytering därefter
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se