Fullstackutvecklare till morgondagens banklösningar

Fullstackutvecklare till morgondagens banklösningar

Har du jobbat några år som utvecklare och är sugen på en roll där du får jobba i komplexa system i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Fascineras du dessutom av digitaliseringen av banktjänster och vill jobba med marknadens senaste trender tillsammans med ett tight team kan detta vara ditt nästa karriärsteg! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en fullstackutvecklare till EVRY. Affärsområdet Financial Services jobbar med tjänster inom bank och finans och är inne i en tillväxtfas. De söker därför nya kollegor som är passionerade programmerare, gärna med en förkärlek till Java då den mesta koden skrivs i detta språk. Du kommer att jobba i helhetsuppdrag tillsammans med kollegor och få en skräddarsydd introduktion för att på bästa sätt komma in i rollen. EVRY sitter i topprenoverade lokaler i Solna Business Park.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EVRY.

Arbetsuppgifter

Som fullstackutvecklare kommer du arbeta i olika projekt för EVRY's kunder. Du jobbar tillsammans med ett team om tio personer och det mesta arbetet sköts inhouse från EVRY's kontor. Teamet består av såväl andra utvecklare som kollegor i funktioner inom krav och test vilket bäddar för en löpande kompetensutveckling. Projektens storlek och komplexitet varierar med den gemensamma nämnaren i bank och finans.

Du kommer till exempel att jobba med:
 • Utveckling av affärskritiska integrations- och tjänstekomponenter i Java och Apache Camel
 • ClientSide-utveckling av moderna finansiella applikationer med javascript och React
 • Utveckling av webbapplikationer för bankhandläggare framför allt i Java men även .Net
Tjänsten passar dig som vill jobba i större, mer komplexa system, har några års erfarenhet inom utveckling och nu är redo för ditt nästa steg. På sikt finns i denna roll möjlighet att axla ett ledaransvar och utvecklas efter dina karriärintressen. Du sätter tillsammans med din närmsta chef upp en individanpassad utvecklingsplan och uppmuntras att utvecklas inom organisationen.

Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk utbildningsbakgrund inom IT
 • Har minst ett par års erfarenhet från en roll som utvecklare; backend eller fullstack
 • Är flytande i minst ett programmeringsspråk och skriver strukturerad kod. Hos EVRY kodas det mesta i Java
 • Har jobbat med webbapplikationer
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
Som person är du strukturerad och lägger effektivt upp en plan för dina arbetsuppgifter. Du gillar tekniska utmaningar, att sätta dig in i nya tekniker och lösningar med målet att skapa långsiktiga flexibla lösningar som ger affärsnytta åt kunden. Du är nyfiken, gillar problemlösning och trivs med att arbeta tillsammans med kollegor för att komma fram till bästa möjliga lösning. Vi ser även att du är ansvarstagande och förstår hur ditt resultat i ett projekt bidrar till helheten. För att trivas i gruppen är du även social och bidrar med din positiva inställning till en god stämning.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna Business Park
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwok.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRY's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVRY är ett ledande nordiskt IT-tjänst- och programvarubolag med mer än 10 000 kunder i både privat och offentlig sektor. Mer än fem miljoner människor i de nordiska länderna använder dagligen lösningar som levereras av EVRY. Genom en stark lokal närvaro med djup teknisk och affärsmässig insikt är EVRY en drivande kraft för kundens innovation och förnyelse. EVRY hade 2017 en omsättning på NOK 12,6 miljarder och cirka 8 500 medarbetare i nio länder. Huvudkontoret ligger i Fornebu utanför Oslo och aktien är noterad på Oslobörsens huvudlista.