Fullstackutvecklare som längtar hem till Luleå?

Fullstackutvecklare som längtar hem till Luleå?

En gemensam promenad på isen, en skoterutflykt eller kanske en grillutflykt i skärgården? Det är bara några exempel på vad du och dina framtida kollegor i Luleå kan hitta på tillsammans! I rollen som fullstackutvecklare hos din nya arbetsgivare får du inte bara ett jobb med möjligheter att utvecklas proffessionellt tillsammans med företaget, utan du blir även del av ett gäng som gillar att ha kul tillsammans! Låter det som något för dig? Läs mer och sök!

Information om uppdraget

Kanske har du bott några år i Stockholm men längtar hem till den Norrländska naturen? Vi söker nu dig med erfarenhet inom systemutveckling som vill ta nästa steg i karriären som fullstackutvecklare till ett konsultbolag i Luleå.

Ditt framtida team i Luleå består idag av femton personer som gillar att ha roligt tillsammans. Oberoende av vilket uppdrag du jobbar med så kommer stort fokus ligga på att du ska bli en del av gemenskapen och tillsammans med dina kollegor kommer du delta i aktiviteter i syfte att både dela kompetens och skapa god sammanhållning i teamet.

Tjänsten är en del av en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen börjar hos Academic Work men om du går vidare kommer du att presenteras för din nya arbetsgivare som har en egen process som du kommer gå igenom innan du anställs direkt hos dem.

Arbetsuppgifter

Som fullstackutvecklare kommer du arbeta på det uppdrag som passar dig utifrån dina kunskaper och ambitioner inom området digitala system. Du kommer att sitta hos den kund som du och din chef kommer fram till matchar dig bäst. Projekten du kommer att jobba med varierar, men involverar ofta något objektorienterat programmeringsspråk och något av de populära front end ramverken.

Tjänsten passar dig med stort intresse inom teknik som söker dig till ett familjärt företag som anpassar dina uppdrag utifrån dina ambitioner till utveckling!

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område tex data.
  • Har jobbat med programmering i minst fyra år.
  • Behärskar svenska och engelska för att kommunicera med kunder och kollegor.
  • Vi ser även att du har testat olika programmeringsspråk, och om du har kunskap inom flera programmeringsspråk ser vi det som meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, och vi ser att du är kommunikativ för att trivas i rollen som konsult. Du drivs av att ha kunskap av senaste nytt i teknikbranschen och vågar utmana dig själv.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se