Fullstackutvecklare med fokus på javascript

Fullstackutvecklare med fokus på javascript

Rollen som Fullstackutvecklare hos vår kund passar dig som vill jobba med fokus på javascript och de senaste teknikerna i ett team med stor kunskapstörst. Kunden är ett internationellt investment bolag med etik och hållbarhet som vägledare och med målet att vara världsledande inom digitalisering. Som Fullstackutvecklare kommer du att ingå i ett team som tillsammans jobbar mot det målet. Du kommer att omges av vassa kollegor och få möjlighet att utvecklas inom de allra senaste teknikerna. Sök i dag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Vår kund är ett internationellt investment bolag som fokuserar på att investera i företag över hela världen för att hjälpa dem utvecklas till mer effektiva och hållbara företag. Etik och hållbarhet är två viktiga pelare före företaget och som gör att de sticker ut i branschen. Post-pandemin kommer du få möjlighet att njuta av deras toppmoderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Kontoret har en egen barista och det finns möjlighet att fritt ta del av mat, mellanmål och snacks. Det finns även flera takterrasser att njuta av härlig utsikt och AW med kollegorna.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där nyfikenheten för så väl finansbranschen som se senaste teknikerna är stor. Att varva ett utmanande arbete med att ha kul tillsammans är något som värdesätts och utöver arrangerade aktiviteter någon gång per år brukar teamet dra ihop spontana luncher och träningspass tillsammans.

En stor del till att jag trivs så bra är en fantastisk tech lead och en teamsammanhållning där det både finns utrymme för skratt och att grotta ner sig i detaljer tillsammans. Det är ett stöttande team som har hjälpt mig att utvecklas mycket. - Nora, utvecklare i teamet

För att fortsätta växa och bidra med högklassig service och värde för sina investerare har bolaget som mål att vara världsledande inom digitalisering. De söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med dem och arbeta med de senaste teknikerna för att vara i framkant och därmed steget före kollegorna i branschen.

Några tekniker som används

* Java, Javascript, Node.JS, React och SQL

Du erbjuds
 • En tillsvidareanställning hos Academic Work med målet och möjligheten att få en anställning direkt hos vår kund på sikt
 • Skräddarsytt utbildningsupplägg genom lärarledda utbildningar och E-learnings i olika tekniker
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I din roll som Fullstackutvecklare kommer du tillsammans med ditt team:
 • programmera i hela stacken
 • effektivisera processer och system
 • möta kravställare och föra dialoger för att skapa så stor affärsnytta som möjligt
 • nyfiket söka kunskap kring nya tekniker
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom IT (gärna Ingenjörsutbildning)
 • goda kunskaper i JavaScript, Java, Node.JS, React och SQL
 • intresse för bolagets kärnverksamhet och nyfikenhet att lära dig mer inom finansbranschen
 • något års arbetserfarenhet inom programmering eller egna projekt
 • mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Vi blir extra nyfikna om du även har

* goda kunskaper i svenska

Som person trivs du som allra bäst i en föränderlig miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med dina vassa kollegor. Du tar till dig ny kunskap snabbt och trivs i en kommunikativ roll där du får möjlighet att uttrycka dina tankar och idéer. Vidare har du ett öga för detaljer och lätt för att identifiera nya lösningar på problem.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Distansarbete på grund av pandemin. När restriktioner lättar ligger kontoret i Stockholm City
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se