Fullstack utvecklare till Husverket

Fullstack utvecklare till Husverket

Husverket är en husleverantör som är i stark expansion och har en framtidsvision som ligger långt fram inom webb, digitalisering och visualisering via VR och AR applikationer. De söker nu dig som anser dig vara en guru inom Frontend och som även har goda kunskaper inom backend och wordpress samt vill vara med och påverka Husverkets framtid. Sök tjänsten som Full stack utvecklare och bli en del av familjen på Husverket!

Information om uppdraget

Husverket är en husleverantör med en stark framtidsvision som ligger långt fram inom webb, digitalisering och visualisering via VR och AR applikationer. De vill inspirera och skapa trygghet för deras kunder genom att visualisera deras husdrömmar. Husverket erbjuder sina kunder digitala tjänster där kunden kan bygga sitt hus online och få fram ett fast pris på hela sitt byggprojekt direkt på hemsidan. De är nu i en stark expansionsresa och söker nu en erfaren utvecklare som vill bli en del av Husverkets familj som kommer lägga grunden för deras IT avdelning.
I rollen kommer huvudansvaret vara att driva vidare webbplatsen www.Husverket.se och dess utveckling. Du kommer även vara med i uppbyggnaden av enklare webbplatser till avancerade system och applikationer. På sikt kommer ditt team bestå av flera personer och du kommer arbeta inom hela Stern Properties koncernen, som är huvudägare i Husverket och Fritidsvillan.

Du erbjuds
 • En familjär arbetsplats där du ingår i en härlig gemenskap där de är mån om att du ska känna det som att du kommer hem när du går till jobbet.
 • Flexibla anställningsvillkor och tider där du får förtroende och frihet under ansvar och där du får komma med initiativ och vara med och påverka.
 • Att få vara med på en expansionsresa på ett spännande start-up företag som har stora ambitioner och där du får vara med och påverka genom dina initiativ och din kompetens.
Arbetsuppgifter
 • Driva webbplatsen www.Husverket.se och dess utveckling samt åtgärda buggar
 • Vara med i uppbyggnaden av nya enklare webbplatser till avancerade system och applikationer
 • Komma med input på front-end och koda nya funktioner för nuvarande och kommande hemsidor
Vi söker dig som
 • Har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll som Full stack utvecklare så att du har en god förståelse för systemuppbyggnad och förvaltning av applikationer
 • Är duktig på CSS, PHP, JavaScript och Wordpress
 • Tidigare arbetat med ramverk för JavaScript som exempelvis React eller Angular
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi ser även att du har tidigare projekt och referenser som du kan visa upp längre fram i processen vilket kommer ligga till grund för bedömningen.

Som person är du flexibel och noggrann och van vid att tidsestimera och arbeta mot deadlines. Du älskar att lösa problem och är självgående och initiativtagande och gillar att sätta dig in i andra språk/plattformar.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Placering: Mårbackagatan 11, Farsta.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husverket