Fullstack utvecklare med visioner till Visionera

Fullstack utvecklare med visioner till Visionera

Är du nyexaminerad eller vill ta nästa steg i din karriär? Brinner du för programmering och vill arbeta på ett genuint företag där möjligheterna är oändliga? Då är Visionera arbetsplatsen för dig!

Information om uppdraget

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag vid Odenplan i centrala Stockholm som erbjuder kunderna egna IT-produkter och support för att hjälpa dem att effektivisera sin verksamhet. Just nu är Visionera inne i en spännande expansiv fas och söker därför en ny fullstack utvecklare till deras team på 12 medarbetare. Eftersom Visionera är ett mindre företag, skapas en trevlig och familjär stämning där alla känner alla. Detta medför även stora möjligheter att arbeta med det som intresserar dig mest och där du arbetar så pass nära beslutsfattarna att du har stor chans att påverka och komma med nya idéer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visionera.

Arbetsuppgifter

Hos Visionera arbetar du med deras egenutvecklade produkt, VisionFlow, ett system som används både av dem själva och av deras kunder. VisionFlow är ett ärende- och verksamhetssystem som effektiviserar arbete och kommunikationen mellan avdelningar och team. Det är ett omfattande och flexibelt system som anpassas efter kundernas behov genom att exempelvis integreras med andra system. Då VisionFlow är så pass stort och flexibelt kommer du som utvecklare ha ett mycket spännande och varierande arbete.

VisionFlow är utvecklat i Java på serversidan med en modern webbklient baserad på JavaScript ramverket EXTJS. Den första tiden kommer du få en gedigen utbildning i både systemet och ramverken. Mycket handlar i dagsläget om att bygga om existerade gränssnitt och ramverk samt utveckla ny funktionalitet.

Vi söker dig som
  • Har en universitetsutbildning inom IT
  • Har kunskaper inom Java & objektorienterad JavaScript
  • Är flytande i svenska och engelska då språken talas internt samt med deras kunder.
Vi ser det även som meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp.

Som person är du driven och tycker om att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Samtidigt är du självgående och kan anpassa dig till nya omständigheter, då detta är vardag hos Visionera. Vidare kommer ett stort engagemang för programmering och initiativtagande ta dig långt i denna roll!

Övrig information

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visioneras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson, Johanna.olsson@academicwork.se 08-522 549 69, Joanna Medner, Joanna.medner@academicwork.se 08-522 549 69
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av företag och industrier. Visionera har stor erfarenhet av att hjälpa kunder att effektivisera interna processer med olika former av IT-produkter och support. Visionera är idag ledande inom cloud-baserade tjänster och erbjuder dessutom konsulttjänster i sin service- och produktportfölj.