Fullstack Developer till ASSA ABLOY

Fullstack Developer till ASSA ABLOY

Dörrar och dörröppningar fyller en viktig funktion i alla byggnader; de bidrar till att reglera flödet av personer och varor samt att uppfylla kraven på bekvämlighet, integritet, trygghet, säkerhet och klimatkontroll. ASSA ABLOY har dessutom gjort det möjligt att med en rad produkter, som på ett smidigt och diskret sätt kan integreras i alla typer av dörrar, smälter in i såväl historiska som moderna byggnader, samtidigt som de har alla viktiga egenskaper som krävs för att göra byggnaden effektiv. ASSA ABLOY växer och det skapar möjligheter för fler personer att komma in i organisationen och utvecklas tillsammans med dem. Har du några års erfarenhet av Java och vill komma in i en organisation där du får en möjlighet att lära dig nya teknologier, då har du hittat rätt!

Information om uppdraget

Du kommer att tillhöra ett tvärfunktionellt team om 7 personer i divisionen ASSA ABLOY Shared Technologies, som utvecklar det första molnbaserade accessystemet i sitt slag för hotell och access för personal och gäster, dvs konfiguration av dörrar och behörigheter. Shared Technologies arbetar för att göra ASSA ABLOY ledande inom innovation och strävar efter att skapa kundvärde genom att effektivisera och förkorta utvecklingstiden för de innovativa produkter och plattformar som företaget utvecklar och lanserar. Din roll kommer innebära arbeta med hela utvecklingskedjan, från infrastruktur till test.

Du erbjuds
 • En arbetsplats som värnar om din utveckling (ex. genom Innovation Days, fokusgrupper för utveckling, vidareutveckling genom utbildningar baserat på dina intressen m.m.)
 • Ett närvarande ledarskap med kontinuerliga uppföljningar och utvecklingssamtal
 • En möjlighet att utvecklas och lära dig nya teknologier
 • Bra lön och förmåner
Arbetsuppgifter
 • Utveckling av innovativa accesslösningar för hotellbranchen (front end- och back end)
 • Samarbeta med ditt team och andra avdelningar inom ASSA ABLOY
ASSA ABLOY tillämpar principerna för DevOps, CI, Clean Code, testdriven utveckling och par- och mob-programmering för att säkerställa att de alltid levererar en hög kvalitet på mjukvaran. Systemet är Microservice-arkitektur och implementeras med moderna verktyg.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap, datateknik eller liknande
 • Har minst 3 års erfarenhet av back end-utveckling i Java
 • Har erfarenhet och intresse av front end-utveckling
 • Har erfarenhet av att ha jobbat agilt
 • Har ett stort driv och intresse för att lära dig nya tekniker
Om du har kunskaper i nedan tekniker är det bra, men inget krav:
AWS (SQS, SNS, EC2, ECS, S3, RDS, Lambda, CloudWatch, CloudFormation etc.), IntelliJ, Maven, Dropwizard, GoCD, Git, GitLab, Docker, React, Redux, Jest, ES6 with Webpack and Babel, Node JS, MySQL, Sonar, Python, CI/CD, TDD, DDD, DevOps och JIRA

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. I denna roll är det särskilt viktigt att du är flexibel, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Årstadal
 • Kontaktperson: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ASSA ABLOY är världsledande inom accesslösningar med produkter och tjänster som lås, dörrar, portar och entréautomatik. Koncernen är också ledande inom identitetskontroll, med elektroniska nycklar, kort, taggar samt mobila och biometriska identitetskontrollsystem. ASSA ABLOY hjälper varje dag miljarder människor att uppleva en öppnare värld genom innovationer som ger trygga, säkra och bekväma lösningar för såväl fysisk som digital access.