Full stack-utvecklare för långsiktig roll

Full stack-utvecklare för långsiktig roll

Kan du Java, PHP och Javascript och letar efter en långsiktig tjänst att brinna för i ett litet team där du får vara med och göra stor skillnad i företagets utvecklingsresa - då har du hittat rätt! Vår kund är ett utvecklingsbolag som främst arbetar med digitalisering av fastigheter. Man har kommit en bit på väg med både grundplattform och automatiserad informationsförädling men med fler och större kunder längtar man efter att du joinar teamet och resan man är på!

Information om uppdraget

Här får du alltså chansen att komma in och bli en central del av teamet och företagets välformulerade planer och strategi för framtiden. Vår kund är ett utvecklingsbolag som främst arbetar med digitalisering av fastigheter. Idag har man kommit en bit på vägen samtidigt som man ser fram emot en framtid som utöver dig även lär innehålla en hel del arbete med AI och Machine Learning

Inför denna rekrytering bad man en utomstående projektgrupp beskriva teamet och det landade i geeky, playful, helpful, curious, clever and hungry så viktigt att du som söker rollen inte får panik och utslag över hela kroppen av den beskrivningen.

Idag är man två personer på heltid samt två konsultvänner som arbetar ungefär 50% men eftersom företaget är en viktig spelare inom sin nisch med stora kunder behöver man utöka teamet med dig: en lösningsorienterad och ansvarstagande kollega som kan Java och Javascript.

Du kommer kliva in i en roll där du jobbar nära Otto, en fullstackutvecklare som hittills hanterat nästan all utveckling på företaget men som nu behöver dig som parhäst.

Du erbjuds
  • En roll där du får vara med där det händer. Majoriteten av din tid kommer du arbeta med utveckling men du får även uppleva pulsen av att arbeta i en start up/liten organisation där mycket bygger på att man hugger tag och hjälper till där det behöver.
  • En långsiktig roll på där du kliver in som konsult genom Academic Work men där ambitionen från samtliga är att rätt person på sikt ska bli direkt anställd av företaget.
  • Ett arbete med en spännande produkt i en framtidsbransch.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen erbjuds du varierande dagar. Vår uppskattning är att 60-70% av din tid kommer handla om ren utveckling (bland annat Java, php och Javascript) men du kommer även delta i planerings- och analysarbete och om intresse finns även syssla med databashantering. I framtiden lär även AI och Machine Learning bli en del av dina arbetsveckor.

Vi söker dig som

För den här rollen söker vi en full stack-utvecklare med något/några års arbetslivserfarenhet som vill arbeta i en liten, snabbrörlig och start up-liknande organisation. Du behärskar svenska i tal och skrift och behärskar även Java, Javascript och PHP.

Som person är du:
  • Lösningsorienterad och intresserad av möjligheten att vara med och finna lösningen på kunders problem.
  • Ansvarstagande och med förmågan att känna ett ägandeskap och stolthet över att det du och företaget levererar håller hög kvalitet.
  • Som utveckare besitter du givetvis en noggrannhet och lägger vikt vid att ditt arbete blir rätt. Dessutom är du flexibel och prestigelös inför att även om majoriteten av din tid kommer vikas åt utveckling så kommer start up-karaktären på företaget betyda att man internt behöver hjälpa varandra och hugga tag där det behövs.
Övrig information
  • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstider och inplanerade semesterveckor
  • Omfattning: heltid och långsiktigt
  • Placering: Telefonplan, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work och Per Carnestedt. Du är därför välkommen att mejla dina frågor här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se