Utvecklare inom Episerver till Tele2

Utvecklare inom Episerver till Tele2

Tele2 genomgår en spännande förändringsfas och söker nu förstärkning till sitt Digital & Channels Sverige-team. Här får du möjlighet att vara med och bidra i utvecklingen av Tele2s produkter och tjänsten samt skapa värde för Tele2s kunder i samarbete med deras marknadsavdelning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tele2s räkning en frontendutvecklare till deras team Digital & Channels Sverige. Digital & Channels Sverige arbetar med IT- och digitala projekt nära verksamheten, detta kan till exempel röra e-handel, självbetjäning, identitet och marknads-lösningar. Du kommer arbeta nära Tele2s marknadsföringsteam i syfte till att utveckla nya produkter från början till slut. Du kommer då delta i ett team med erfarna utvecklare.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd via Academic Work och arbeta ute hos Tele2. Detta uppdrag kommer sträcka sig 6 månader framåt med god chans till att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samabetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Frontendutvecklare kommer du arbeta i team med att utveckla Tele2s produkter från ax till limpa. Projekten kan variera beroende på vad som händer framåt inom verksamheten. I denna roll kommer du arbeta i en rad olika tekniker så som AngularJS, Javascript, HTML5 och CSS3.

Vi söker dig som

* Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom frontendutveckling inom Episerver

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom bland annat så som:
React, Foundation, Sketch, UX, ASP.NET och MVC (C#).

Vi letar efter någon som är bekväm i att utmana status quo och kan argumentera för sitt fall för att leda och inspirera digital transformation hos Tele2. Du är van vid korta deadlines och du ska vilja spela en viktig roll för Tele2s framgångar.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork