Frontend utvecklare till RCO i Järfälla

Frontend utvecklare till RCO i Järfälla

RCO letar efter nästa kollega till deras utvecklingsavdelning i Järfälla. Om du gillar problemlösning, teknik och programmering så har vi en möjlighet för dig att ta nästa steg i karriären!

Information om uppdraget

RCO sitt kontor i Järfälla med cirka 75 anställda och en utvecklingsavdelning med 24 kollegor inom mjuk- och hårdvara samt design. Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité som t.ex. kodlås, passer- och larmsystem.

RCO präglas av en positiv företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång. Du kommer till ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RCO.

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos RCO utvecklar du allt från webbapplikationer till mobilappar kopplat till säkerhetslösningar. Ditt närmsta team består av 8st frontend-utvecklare som framförallt tycker det är kul att nyutveckla och vill att din kunskap och dina idéer ska göra skillnad.

Vi förväntar oss att du har en bra blick för design och vet hur du ska förverkliga det genom kod. Vi jobbar med moderna web-ramverk som t.ex Angular och React. Du ska tycka om att jobba i team i en agil miljö.

Några av de teknologier som du kommer arbeta och lära dig:
  • Angulars modulsystem, dess router, RXJS, Angular Material,
  • Odata, moment js, lodash
Vi söker dig som
  • Har några års erfarenhet av frontend-utveckling
  • Arbetat med Javascript-ramverk som React och Angular
  • Har du en relevant akademisk utbildning är det dessutom extra meriterande.
Vi vet självklart att du inte kan allt, men att du har mycket att bidra med. Vad vi vill är att du ska kunna lära dig nya teknologier utan större problem, är strukturerad både som person och som utvecklare samt har en god logisk-analytisk förmåga och kan förstå abstrakta tankesätt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Järfälla
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Daniel Klasson, 08 562 467 70
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 80 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.
Försäljning, installation och service av RCO:s produkter sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). Produkterna och lösningarna tas fram vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla. Där genomförs allt ifrån mekanisk konstruktion till utveckling av programvaror och elektronik dessutom i nära samarbete med återförsäljare och slutkunder som ofta kommer med synpunkter och förslag.