Front Office-medarbetare på 50% till skadeavdelningen på TFF

Front Office-medarbetare på 50% till skadeavdelningen på TFF

Trafikförsäkringsföreningen (TFF) har en unik roll i försäkringsbranschen och bolaget och kollegorna har en stark samsyn på att alla som blir skadade i trafiken har rätt till ersättning. Här får du insyn i hur trafikförsäkringar fungerar i Sverige på ett bolag som är icke vinstdrivande Thomas, Skadechef. Kan du börja omgående och vill under tre månaders tid arbeta i en serviceroll samtidigt som du samlar på dig meriterande erfarenhet? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TFFs räkning en medarbetare på deltid under ca 3 månaders tid till Front Office på skadeavdelningen hos TFF. Du kommer att arbeta måndag-fredag ca 20h/veckan mellan kl. 12-16:30. På avdelningen hanterar man sak och personskadeärenden som är orsakade av oförsäkrade, okända och utländska fordon.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TFF. Uppdraget är ett vikariat och är tänkt att starta omgående och pågå under ca 3 månaders tid då den ordinarie medarbetaren kommer att arbeta med andra projekt under denna tid. Vid behov och överenskommelse mellan båda parter kan uppdraget komma att bli förlängt.

Arbetsuppgifter

Som Front Office-medarbetare kommer du arbeta med att vara företagets första linje in. Du kommer byta av din kollega som tar samtalen under förmiddagen och därefter ha som huvudsaklig syssla att hantera inkommande samtal. Du kommer att arbeta självständigt men har alltid hjälpsamma kollegor att få stöttning och du kommer rapportera till skadechefen som även han finns på plats dagligen.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara inkommande samtal och mail
 • Hantera enklare skadeärenden i interna skadesystem
 • Granska fakturor och avtal för att se så utbetalningarna blir korrekta
 • Scanna inkommande post
Tjänsten passar dig som vill få en unik insyn i hur trafikförsäkringar fungerar och samla på dig meriterande erfarenhet av både service och administration. Du är en hjälpsam person som älskar att lösa problem samtidigt som du är orädd.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Studerar på eftergymnasial nivå, på högskola/universitet eller annan vidareutbildning om minst 50% omfattning
 • Kan arbeta måndag-fredag mellan kl. 12:00-16:30,
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med motor eller trafikförsäkringar

Som person är du nyfiken och tar lätt in ny information. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med en positiv och flexibel inställning. Vidare är du serviceinriktad, strukturerad samt tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter i kombination med att ge alla runtomkring dig bästa möjliga service.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Arbetet kommer vara förlagt måndag-fredag mellan kl 12:00-16.30
 • Placering: Karlavägen, Östermalm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikförsäkringsföreningen är ett samarbetsorgan för Sveriges trafikförsäkringsbolag och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF:s huvuduppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända, oförsäkrade och utländska fordon, att ta ut en lagstadgad avgift (trafikförsäkringsavgift) av ägare till oförsäkrade motorfordon samt att delta i det internationella trafikförsäkringsarbetet. Inom TFF finns drygt 100 medarbetare som i huvudsak arbetar inom områdena kundtjänst, juridik, skadereglering och affärsutveckling. TFF är en del av Svensk Försäkring i Samverkan.