Fritt arbete för dig med intresse för el och teknik

Fritt arbete för dig med intresse för el och teknik

Jag har aldrig varit på en bättre arbetsplats förut. Kollegorna och cheferna är schysta, jordnära och närvarande samtidigt som alla kan vara sig själva!. Så beskrivs One Nordic mätteknik som arbetsplats av Nicolas. Han är en av flera personer som börjat i rollen som Montör av värmemätare genom Academic Work. Det är en tjänst där du arbetar nära tekniken och utgår hemifrån med tillgång till företagsbil. Med andra ord, en helt perfekt roll för dig som uppskattar frihet under ansvar!

Information om uppdraget

Det går bra för ONE Nordic Mätteknik AB och de behöver nu förstärkning ute på fältet. Academic Work söker därför för deras räkning två montörer av värmemätare som kommer arbeta i en grupp av andra montörer runt om i Stockholmsområdet. Även om du arbetar självständigt ute på fältet finns det alltid andra kollegor i närheten att möta upp för exempelvis lunchrast eller hjälp.

Din arbetsdag börjar när du är ute vid din första fastighet och därför inräknas inte transportsträcka hemifrån och hem som arbetad tid. Du kommer främst arbeta innanför tullarna men ibland kommer du också behöva ta dig iväg till exempelvis Arlanda eller Skärholmen.

Du erbjuds
 • Fritt arbete med tillgång till företagsbil
 • Goda utvecklingsmöjligheter eftersom kompetensbehovet växer inom branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som montör inom värmemätning kommer du arbeta med att byta ut värmemätare i fastigheter runt om i Stockholm. Värmemätarna mäter värmeförbrukningen av varmvatten i fjärrvärmesystem och din uppgift är att byta ut dem och installera nya. Fastigheterna du vistas i kan vara allt från lägenhetshus till kontorsbyggnader, vilket gör att du hela tiden kommer vistas i nya fastighetsmiljöer samt träffa nya människor.

Inför varje vecka får du en lista med värmemätare som ska bytas ut och i samband med det åker du för att hämta de nya mätarna som ska installeras. Du får instruktioner för vilka mätare som ska bytas ut för varje dag, men lägger självständigt upp din dagsplanering. Under en vanlig dag hinner du byta ut ungefär tre till fyra värmemätare.

Du kommer introduceras in i rollen genom att du går bredvid en annan montör. Utöver det kommer arbetet utföras enligt gällande föreskrifter, tekniska bestämmelser och uppsatta direktiv samt krav i projektet.

Vi söker dig som
 • Har en tekniskt inriktad gymnasieutbildning i grunden, gärna inom VVS, el eller energi
 • Har enklare kunskaper inom el eller drift och underhåll på fastighetssidan
 • Har ett tekniskt intresse, kanske sysslar du exempelvis med egna mindre tekniska projekt på fritiden
 • Talar och skriver svenska flytande, då den mesta kommunikationen sker genom detta språk
 • Har B-körkort
Vi kommer lägga störst fokus på din inställning och din personlighet men det är meriterande om du har kommit i kontakt med området sedan innan.

Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, eftersom du dagligen kommer stöta på kunder och agera som företagets ansikte utåt. Du bör också vara självgående och ha stor ansvarskänsla för ditt arbete samtidigt som du kan agera flexibelt och strukturerat i ditt arbete. Med en dos affärsmässighet och entreprenörskap på det kommer du passa perfekt i rollen som montör hos One Nordic.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordic Mättekniks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se