Fritt arbete för dig med intresse för el och teknik

Fritt arbete för dig med intresse för el och teknik

Är service din grej och vill du ha ett flexibelt arbete där du utgår hemifrån och med tillgång till företagsbil? Vi söker dig med engagemang och driv och som vill vara en del av ONE Nordics framgångssaga inom mätteknik! Låter det spännande? Läs vidare!

Information om uppdraget

Det går bra för ONE Nordic Mätteknik AB och de behöver nu förstärkning ute på fältet. Academic Work söker därför för deras räkning två montörer av värmemätare som kommer arbeta i en grupp av andra montörer runt om i Stockholmsområdet. Rollen innebär att du utgår från hemmet och använder en bil som ONE Nordic bistår med för att du ska ta dig ut till fastigheterna.

Även om du arbetar självständigt ute på fältet finns det alltid andra kollegor i närheten att möta upp för exempelvis lunchrast eller hjälp. Arbetsgruppen består av ett gäng trevliga kollegor som alla delar ett tekniskt intresse samt engagemang för jobbet. Du rapporterar dagligen in ditt arbete till ansvarig projektledare via ONE Nordics Android-lösning.

Din arbetsdag börjar när du är ute vid din första fastighet och därför inräknas inte transportsträcka hemifrån och hem som arbetad tid. Du kommer främst arbeta innanför tullarna men ibland kommer du också behöva ta dig iväg till exempelvis Arlanda eller Skärholmen.

Arbetsuppgifter

Som montör inom värmemätning kommer du arbeta med att byta ut värmemätare i fastigheter runt om i Stockholm. Värmemätarna mäter värmeförbrukningen av varmvatten i fjärrvärmesystem och din uppgift är att att byta ut dem och installera nya. Fastigheterna du vistas i kan vara allt från lägenhetshus till kontorsbyggnader, vilket gör att du hela tiden kommer vistas i nya fastighetsmiljöer samt träffa nya människor.

Inför varje vecka får du en lista med värmemätare som ska bytas ut och i samband med det åker du för att hämta de nya mätarna som ska installeras. Du får instruktioner för vilka mätare som ska bytas ut för varje dag, men lägger självständigt upp din dagsplanering. Under en vanlig dag hinner du byta ut ungefär tre till fyra värmemätare.

Du kommer introduceras in i rollen genom att du går bredvid en annan montör. Utöver det kommer arbetet utföras enligt gällande föreskrifter, tekniska bestämmelser och uppsatta direktiv samt krav i projektet.

Du erbjuds
 • Fritt arbete med tillgång till tjänstebil
 • Goda utvecklingsmöjligheter eftersom kompetensbehovet växer inom branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
 • Har en tekniskt inriktad gymnasieutbildning i grunden, gärna inom VVS, el eller energi
 • Har enklare kunskaper inom el eller drift och underhåll på fastighetssidan
 • Har ett tekniskt intresse, kanske sysslar du exempelvis med egna mindre tekniska projekt på fritiden
 • Talar och skriver svenska flytande, då den mesta kommunikationen sker genom detta språk
 • Har B-körkort
Vi kommer lägga störst fokus på din inställning och din personlighet men det är meriterande om du har kommit i kontakt med området sedan innan.

Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, eftersom du dagligen kommer stöta på kunder och agera som företagets ansikte utåt. Du bör också vara självgående och ha stor ansvarskänsla för ditt arbete samtidigt som du kan agera flexibelt och strukturerat i ditt arbete. Med en dos affärsmässighet och entreprenörskap på det kommer du passa perfekt i rollen som montör hos One Nordic.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm, med utgångspunkt från hemmet
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. ONE Nordic har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.