Fri roll för dig med intresse för teknik!

Fri roll för dig med intresse för teknik!

I rollen som servicetekniker är ingen dag den andra lik då du hela tiden stöter på nya människor med olika typer av tekniska problem. Sara, som jobbar i rollen idag, beskriver tjänsten som varierad och social samtidigt som frihet under eget ansvar är centralt för rollen. På Eltel finns möjlighet att hela tiden avancera i dina arbetsuppgifter och du blir en del av ett gäng härliga kollegor som alltid finns där för dig om du har frågor eller om du bara vill ha en trevlig lunchrast!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eltels räkning en servicetekniker som ska hjälpa privatpersoner i hemmet med telefoni och bredband. I rollen arbetar du i ett sammansvetsat gäng på sju personer, men kommer även ha nära kontakt med andra team i verksamheten. Du utgår hemifrån med egen tjänstebil och får dina uppdrag digitalt via telefon och dator. Till en början kommer du få följa en kollega för upplärning men med mål att du så snabbt som möjligt ska kunna ta dig an rollen och arbeta självständigt. Den goda känslan i teamet möjliggör att ta hjälp och stöttning när det behövs. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter inom områden som just du tycker verkar kul och intressant!

Kulturen på Eltel är att det är högt i tak då de ständigt vill hitta nya sätt att lösa problem och här kommer du få vara en viktig spelare i deras utveckling. Du kommer trivas på företaget om du uppskattar trevlig och lättsam stämning med höga mål och ambitioner där du uppmuntras att ta egna initiativ och utvecklas!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel networks. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med att hjälpa privatpersoner med deras telefoni och bredband. Du får uppdragen skickade till dig digitalt från en produktionsplanerare och åker därefter runt till de olika kunderna och ger dem bästa tänkbara service.

Du kommer till exempel att:
 • Installera, montera och hjälpa till att komma igång med exempelvis routrar och TV-boxar
 • Dagligen lösa olika typer av tekniska problem hos privatkunder
Tjänsten passar dig som vill ha ett varierande arbete med frihet under eget ansvar. Här får du möjligheten att arbeta självständigt men nära kund vilket innebär att ingen dag kommer vara den andra lik. Goda utvecklingsmöjligheter finns i form av att på sikt avancera mot en mer tekniskt krävande roll.

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för teknik
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska då kommunikationen kommer ske genom detta språk
Som person är du framåt genom att du inte är rädd för att ta kontakt med nya människor. Du är lösningsorienterad i ditt arbetssätt och tar gärna egna initiativ när tillfälle ges. Eftersom arbetet innebär frihet under eget ansvar är det viktigt att du är ansvarstagande som person och att du alltid sätter kunden i första rummet.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork