Frenda söker mötesbokare på deltid!

Frenda söker mötesbokare på deltid!

Är du studerande och söker ett flexibelt extrajobb till hösten? Har du ett intresse för sälj- eller tandläkarbranschen och vill omges av lika ambitiösa människor som du själv? Då ska du göra Frenda sällskap där din roll som mötesbokare blir att bidra med nya kundrelationer. Häng med och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två stycken mötesbokare till Frenda i centrala Stockholm. Frenda är ett kraftfullt och användarvänligt webbaserat journalsystem som har utvecklats för att ge den kvalitetsmedvetna tandläkarmottagningen effektivt stöd i den kliniska vardagen och systemet sätter patienten i fokus.

Frenda är verksamma inom Praktikertjänsts koncern. Ett viktigt steg för Frendas väg framåt handlar om att stärka kundrelationer med de befintliga praktikerna inom koncernen det är här din roll kommen in! Som mötesbokare välkomnas du till ett team med mycket ambition, perfekt för dig som vill lära dig mer av försäljning.

Tjänsten är på deltid och du arbetar under kontorstider (8-17) och är förlagd vardagar på Frendas kontor i centrala Stockholm. Du förväntas arbeta två dagar i veckan jämte dina studier och du arbetar antingen 8-12 alternativt 13-17. Här ges du frihet att tillsammans med kund anpassa din arbetstid efter behov.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Frenda. Uppdraget kommer att vara på deltid och fortgå så läne alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Uppsökande telefonverksamhet till befintliga praktikertjänstmottagare
 • Dokumentation av det som är överenskommet på telefon
 • Sälja in Frenda som journalsystem
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå (förslagsvis högskola, universitet eller yrkesutbildning)
 • Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs i kontakt med kollegor och kunder
Som person är du trygg, ödmjuk och relationsskapande i kontakten med kund, samt lyhörd för personen i andra änden av telefonen. I rollen som mötesbokare ställs höga krav på din förmåga att vara självgående. Därför krävs driv och ett stort mått av eget ansvar och struktur. Du är också initiativtagande som person och kan identifiera olika förbättringsområden och vågar komma med förslag.

Övrig information
 • Start: Mitten/slutet av augusti 2018
 • Omfattning: 2 pass/vecka
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frendas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frenda FRENDA är effektiva och användarvänliga IT-lösningar framtagna tillsammans med användarna, för att ge stöd och mer tid för vård av patienterna. Det som började som ett webbaserat journalsystem utvecklas nu till att bli en plattform för framtidens tandvård.