Fransktalande koordinator till Blueglass

Fransktalande koordinator till Blueglass

Vi välkomnas in till ett hemtrevligt vardagsrum där alla möjliga välkända flaskor pryder väggarna. Vi är på besök hos BlueGlass, den främsta glasproducenten i Sverige, vilka levererar sina produkter till bryggerier, destillerier, vinproducenter och livsmedelsindustrin. De är inne i en expansiv fas och anställer nu en administrativ koordinator till deras huvudkontor i centrala Stockholm. Serez-vous le prochain Administrativ Koordinator chez BlueGlass? Continuer la lecture.

Information om uppdraget

Blueglass of Sweden AB startades 2002 i Sverige med huvudkontor i Stockholm. De sitter i trivsamma sekelskifteslokaler på Barnhusgatan, ett stenkast från Norra Bantorget. Blueglass växer och har ökat sin omsättning med över 50 procent sedan februari förra året. De är ett mindre bolag med i dagsläget fem medarbetare, vilka arbetar med logistik, försäljning och ekonomi. De utökar nu sitt team och söker en administrativ koordinator.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BlueGlass.

Arbetsuppgifter

Som administrativ koordinator arbetar du i en bred roll med fokus på administration och service. Du har löpande dialog med kunder och leverantörer runtom i Europa, framförallt i Frankrike. Vidare tar du emot beställningar från kund och lägger order samt håller berörda parter uppdaterade i samband med leverans. Arbetet ställer höga krav på kvalité och service, vilket innebär att du finns tillgänglig för BlueGlass kunder. Du är proaktiv i din dialog gällande alltifrån kundbehov, produktion, lagerhållning och forecast.

Vidare ansvarar du för den löpande bokföringen för bolaget, vilken görs i Fortnox. Du kommer även ansvara för kvittoredovisningen för BlueGlass anställda. Tjänsten inleds med en introduktion då du lärs upp av en kollega på plats samt lär känna Blueglass som bolag.

Tjänsten passar dig som har en känsla för service och trivs i en prestigelös miljö. Klimatet hos Blueglass präglas av att alla stöttar och hjälper varandra och du bör trivas i en liten organisation där du förstår vikten av din roll för bolagets framgång!

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av ekonomiarbete, såsom löpande bokföring
 • Har obehindrade kunskaper i franska i tal och skrift då du dagligen kommunicerar på språket
 • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll, förslagsvis från hotellbranschen eller reception
 • Har obehindrade kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
 • Har god systemvana, gärna från MACmiljö
Det är meriterande om du har

* Arbetat i Fortnox

För att lyckas och trivas i rollen som administrativ koordinator är du serviceinriktad och hittar lösningar på andras behov och uppkomna problem. Du tar ansvar för ditt arbete och känner en ansvarskänsla för det gemensamma resultatet och gör det som behövs för att organisationen ska uppnå sina mål. Vidare är du orädd i arbetet och tar du dig gärna an nya okända arbetsuppgifter samt går utanför din komfortzon. Du har även ett strukturerat arbetssätt genom att organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Slutligen har du en stor portion humor och bidrar till Blueglass prestigelösa kultur och familjära stämning!

Övrig information
 • Start: Flexibelt
 • Omfattning: Heltid, 9-17
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se, 08-522 57 669
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BlueGlass önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blueglass levererar glasflaskor och burkar till bryggeri, destilleri, vinproducenter och livsmedelsindustrin. BlueGlass är den främsta glasproducenten i Sverige med det mest omfattande sortimentet av standardglasförpackningar för livsmedels- och bryggerinäringen. De har sedan starten, för snart 20 år sedan, expanderat sin marknad över stora delar av Europa och nu även Nordamerika med huvudkontor i Stockholm.