Från punkt A till B - distributionsplanerare till Hoyer!

Från punkt A till B - distributionsplanerare till Hoyer!

Är du nyexmainerad inom logistik och vill erhålla nyttig erfarenhet inom branschen? Hoyer Petrolog i hjärtat av pulserande Kungsholmen söker nu en distributionsplanerare/logistiker. Du behöver inte den längsta meritlistan, vi vill höra från dig med rätt mindset och som har ett starkt intresse för branschen. Är det du? Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en distributionsplanerare till Hoyer. HOYER Svenska Petrolog AB är ett helägt dotterbolag till HOYER GmbH Hamburg. HOYER-koncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 4500 anställda över hela världen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hoyer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 15/9-18.

Arbetsuppgifter

Som distributionsplanerare på HOYER får du chansen att arbeta i en dynamisk miljö där kvalitets- och säkerhetstänkande står i fokus. Du kommer att vara en viktig del i planeringsteamet som länken mellan förare, kunder och förarnas områdeschefer. Planeringsfunktionen ansvarar för HOYERs planering och optimering av produkter och fordon för den svenska petroleumverksamheten. Fokus i arbetet är att tillgodose deras kunders krav på leveranskvalitet och samtidigt resursoptimera tankningar.

Du kommer till exempel att:

Säkerställa rätt resursbehov för verksamheten

Agera mellanhand avseende kund och planeringspersonalen på Hoyer, detta sker både per mail och telefon med kund

Tjänsten passar dig som vill erhålla viktig erfarenhet inom logistikbranschen och vill utveckla dina kunskaper. Vidare ser du fram emot att arbeta i en social roll där du får mycket eget ansvar i högt arbetstempo.

Vi söker dig som

Har läst logistik alternativt ekonomi med logistikinriktning. Du har god analytisk förmåga samt ett flexibelt förhållningssätt. Vi ser gärna att du har god förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt, under tidspress. För att trivas i rollen tror vi att du är nyexaminerad alternativt har upp till ett års erfarenhet inom området.

Som person är du självständig och social som sprider härlig energi på företaget och i gruppen. Du har ett stort eget driv och lämnar aldrig något åt slumpen.

Övrig information
  • Start: juni tom 15/9-18
  • Omfattning: heltid, måndag till fredag helgjobb förekommer
  • Lön: timlön
  • Placering: Kungsholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoyers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din framtida arbetsgrupp på Hoyer är ett sammansvetsat gäng om 10 personer, du kan förvänta dig såväl skratt som utbyen av erfarenheter och tips kopplat till din roll. De värnar om en god stämning och inte sällan ser du dem på aktiviteter som kan vara alltifrån en AW till en joggingtur. Om du vill bli en del av dem, ansök idag!