Flexibelt jobb som Riskutbildande/Trafiklärare till Sveriges största trafiksäkerhetscenter,...

Flexibelt jobb som Riskutbildande/Trafiklärare till Sveriges största trafiksäkerhetscenter,...

Som riskutbildare/trafiklärare på Gillinge får du möjlighet att arbeta på Sveriges största trafiksäkerhetscenter och utbilda i säkerhet och risker i trafiken, både praktiskt och i teorin. Vi söker dig som är pedagogiskt lagd och gillar att arbeta med människor i grupper. Sök redan idag då vi tillsätter löpande!

Information om uppdraget

Som riskutbildare/trafiklärare på Gillinge Stockholms Trafiksäkerhetscenter kommer du att arbeta på Sveriges största trafiksäkerhetscenter. Man tar emot ca. 22.000 personer/år och verkar för en bättre förståelse för risker i trafiken genom att ge kunderna möjlighet att prova på dessa under kontrollerade former.

Till Gillinge kommer körskolor och privatister såväl som polis, räddningstjänst och försvarsmakten. Företaget växer samt har utökade öppettider och behöver nu förstärkning av duktig riskutbildare. Detta jobb passar dig som har erfarenhet som rollen som trafiklärare, gärna med riskutbildningen men har du den inte så får du vidareutbildning, och som är flexibel kvällar och helger i relativt stor omfattning.

Söker du heltidsjobb ELLER deltidsjobb är du även välkommen att anmäla intesse!

Arbetsuppgifter

I rollen som riskutbildare/trafiklärare är du ytterst ansvarig för att utbilda dina elever i risktänkande, sprida kunskap och främja en allmän medvetenhet kring de risker som man utsätts för i trafiken. Du har ansvar för att deltagarna i de grupper du utbildar tillsammans når Transportstyrelsens uppsatta mål och att alla är med och bidrar till resultatet. Du i riskutbildningar där du och gruppen blandar teori med praktiska moment, på någon av Gillinges fyra halkbanor. Du kommer ha möjlighet att göra ett stort intryck på de du utbildar och arbeta i olika gruppformationer vilka alla innebär nya utmaningar för dig som lärare. Ett väl förmedlat säkerhetstänk kommer också att sprida sig vidare av dina deltagare.

Den vidareutbildning från trafiklärare till riskutbildare som krävs för tjänsten kommer att ske på Gillinge.

Vi söker dig som
  • har trafiklärarutbildning
  • är pedagogiskt lagd och trivs med att utbilda
  • vill få grupper att samarbeta och involvera alla deltagare i nå målen
  • brinner för att skapa en bra lärandemiljö
  • talar och skriver flytande svenska
  • kan uttrycka dig på engelska på en förståelig nivå.
Det är meriterande om du är riskutbildare del 2 samt har MC-kompetens. Kunna utbilda på engelska (eller annat språk) är meriterande.

Som person är du:

Trygg och förtroendeingivande och kan arbeta tillsammans med alla sorters människor. Vi tror också att du tycker om att arbeta tillsammans med grupper med vitt skilda sammansättningar och är mån om att få alla elever att känna engagemang och delaktighet i utbildningen. Till sist är det utav största vikt att du är pedagogiskt lagd och kan förmedla ditt budskap till olika personer med olika förkunskaper.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Deltid, löpande

Placering: Stockholm, Gillinge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gillinges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillinge Stockholms Trafiksäkerhetscenter är Sveriges största center för riskutbildning av fordonsförare. Man erbjuder teoretisk och praktisk riskutbildning till körkortslystna människor och yrkesförare i Stockholmsregionen.

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB utbildar årligen mer än 18.000 körkortsaspiranter och cirka 4000 yrkesförare, har samarbete med fordonstillverkare och trafikforskare, samt grundskolan i Stockholm, försvarsmakt och polis. De allra flesta lärare i Riskutbildning i landet utbildas genom oss. Företaget omsätter drygt 30 miljoner och har 18 heltidsanställda.