Flexibelt extrajobb till internationella nielsen media research!

Flexibelt extrajobb till internationella nielsen media research!

De senaste åren har Nielsen genomfört mer än 23 000 innovationsanalyser och tester i Europa. Vill du vara med och påverka produkters utformning och ha ett finger med i utvecklingen av varor och tjänster? Missa då inte chansen till att både fylla på studentkassan och lära dig mer om konsumentbeteende, sök tjänsten som marknadsundersökare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu marknadsundersökare till det marknadsledande företaget inom media- och konsumentundersökningar, Nielsen att ingå i en studentpool. Som marknadsundersökare erbjuds du ett flexibelt extrajobb som kan kombineras med studierna. Tjänsten är på deltid och kommer att omfatta 4 kvällar i veckan men kan bli fler vid intresse. Vidare är arbetspassen förlagda mellan 17-20 eller 18-21, vilket innebär att schemat lätt anpassas till studierna. Företaget sitter i fina lokaler på Södermalm, med närhet till såväl transport som shopping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nielsen. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under cirka 10 veckor framåt.

Arbetsuppgifter

Som marknadsundersökare kommer du att arbeta med att göra kundundersökningar och skapa researchunderlag för att företag ska kunna utveckla och förbättra sina tjänster och produkter i den riktningen som efterfrågas av konsumenterna. Nielsen har många panelmedlemmar som de gör undersökningar för och du kommer att få ringa befintliga medlemmar hos dessa företag. Ditt arbete kommer alltså gå ut på att ringa upp till befintliga medlemmar hos Nielsens samarbetsföretag, alltså varma samtal, och göra undersökningar som rör produkter som konsumenten har använt. Samtalen ska antecknas och tar cirka fem minuter och under en timme hoppas man få tag på ungefär fyra till fem konsumenter, vilka kan och vill vara med i undersökningen.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av produktutveckling och förbättring för konsumenter. Är du intresserad av konsumentbeteende och vilka unika egenskaper som utmärker en tjänst eller produkt från dess konkurrenter är detta en tjänst som kommer passa dig

Vi söker dig som
  • Är studerande vid universitet eller högskola i en takt om minst 50%
  • Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska, framförallt i tal
  • Har servicerelaterad arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundtjänst

Vi tror att du som söker tjänsten inte är rädd för att ta kontakt med andra människor och att du trivs med att arbeta i en social roll. När andra ger upp fortsätter du jobba på och du drivs av utveckling och av att vara en del av förbättring.

Övrig information
  • Start:Omgående
  • Omfattning: deltid, 18-21
  • Placering: Södermalm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nielsens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nielsen är ett globalt företag som genom att göra mätningar och analysera dessa arbetar för att förbättra och utveckla produkter, allt för att företag ska kunna förbättra sina tjänster och produkter så att konsumenten ska bli så nöjd som möjligt samtidigt. Företaget är världsledande inom sitt område och är operativt i över 100 länder. I över 90 år har Nielsen arbetat för att ge sina kunder den mest kompletta bilden av köptrender och medievanor och nu väntar kollegorna på kontoret spänt på att få träffa sin nya medarbetare!