Flexibelt extrajobb till internationella nielsen media research!

Flexibelt extrajobb till internationella nielsen media research!

De senaste åren har Nielsen genomfört mer än 23 000 innovationsanalyser och tester i Europa. Vill du vara med och påverka produkters utformning och ha ett finger med i utvecklingen av varor och tjänster? Missa då inte chansen till att både fylla på studentkassan inför skolstarten och samtidigt lära dig mer om konsumentbeteende, sök tjänsten som panel recruiter redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu panel recruiters till det marknadsledande företaget inom media- och konsumentundersökningar, Nielsen. Som marknadsundersökare erbjuds du ett flexibelt extrajobb som kan kombineras med studierna. Tjänsten är på deltid och kommer att omfatta 3-4 kvällar i veckan. Vidare är arbetspassen förlagda mellan 18-21, vilket innebär att schemat är lätt att anpassa till studierna. Företaget sitter i fina lokaler på Södermalm, med närhet till såväl transport som shopping.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nielsen. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig cirka 3 månader framåt med en omgående start.

Arbetsuppgifter

Som panel recruiter kommer du att arbeta med att rekrytera nya kunder som vill vara med och utveckla tjänster såväl som produkter! Nielsen har många panelmedlemmar som de gör undersökningar för och du kommer att få ringa för att rekrytera allt fler panelmedlemmar. Ditt arbete kommer alltså gå ut på att ringa kalla samtal för att försöka övertyga kunderna att vilja vara med och påverka! Samtalen tar cirka fem minuter och under en timme hoppas man få tag på ungefär fyra till fem konsumenter, vilka kan och vill vara med i undersökningen.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av produktutveckling och förbättring för konsumenter. Är du intresserad av konsumentbeteende och vilka unika egenskaper som utmärker en tjänst eller produkt från dess konkurrenter är detta en tjänst som kommer passa dig.

Vi söker dig som

Är studerande vid universitet eller högskola i en takt om minst 50%

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska, framförallt i tal

Har arbetat med telefonförsäljning tidigare

Det är meriterande om du

Har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundtjänst

Vi tror att du som söker tjänsten inte är rädd för att ta kontakt med andra människor och att du trivs med att arbeta i en social roll. När andra ger upp fortsätter du jobba på och du drivs av utveckling och av att vara en del av förbättring.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 1821

Placering: Södermalm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nielsens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till stw06@academicwork.se

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nielsen är ett globalt företag som genom att göra mätningar och analysera dessa arbetar för att förbättra och utveckla produkter, allt för att företag ska kunna förbättra sina tjänster och produkter så att konsumenten ska bli så nöjd som möjligt samtidigt. Företaget är världsledande inom sitt område och är operativt i över 100 länder. I över 90 år har Nielsen arbetat för att ge sina kunder den mest kompletta bilden av köptrender och medievanor och nu väntar kollegorna på kontoret spänt på att få träffa sin nya medarbetare!