Flexibelt deltidsjobb som administratör hos Hansa Projekt!

Flexibelt deltidsjobb som administratör hos Hansa Projekt!

Vill du ha ett deltidsjobb där du kan jobba hemifrån alternativt på ett fik medan du dricker dagens första kaffe? Hansa Projekt söker nu en administratör som stöttar upp bolaget med diverse administrativa uppgifter 10-15 timmar i veckan. Låter detta som det perfekta extrajobbet? Sök då tjänsten redan idag, vi jobbar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Hansa Projekt. Hansa Projekt jobbar med att sälja tekniska konsulttjänster och söker nu en administratör som ska stötta upp verksamheten. De är i dagsläget 6 personer på bolaget och är en modern verksamhet. Detta innebär att man som administratör inte kommer att sitta på något kontor utan arbeta från valfri plats cirka 10-15 timmar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hansa Projekt. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och längre fram bli överrekryterad till bolaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du till en början stötta upp med löneadministrationen. Man kommer bland annat att samla in underlag från anställda, sammanställa underlaget och sedan skicka vidare denna till bokföringen.

Du kommer även att:
 • Korrekturläsa och renskriva olika dokument
 • Arbeta med bolagets hemsida och uppdatera informationen på hemsidan
 • Avlasta bolagets bokförare
 • Övriga administrativa ad-hoc uppgifter som dyker upp
Tjänsten passar dig som söker ett meriterande och flexibelt extrajobb. För rätt person finns det goda möjligheter att få mer ansvar över tiden. Det finns goda chanser till en anställning inom ett år om man gör ett bra jobb.

Vi söker dig som
 • Är studerande med 0,5-1 år kvar av studierna, alternativt att du har en annan sysselsättning på minst 50%
 • Är flytande i svenska i tal och skrift, då arbetet utförs i det svenska språket
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i en administrativ roll tidigare
 • Har arbetat i bokförings- och lönesystemet Björn Lundén tidigare
Som person är du noggrann och flexibel i ditt arbete, då det är viktigt att administrationen sköts noggrant. Bolaget uppskattar ärliga och lojala personer som man kan lita på, då det är mycket eget ansvar att saker blir gjorda enligt deadline.

Övrig information
 • Start: Slutet av april
 • Omfattning: deltid 10-15 timmar i veckan i genomsnitt, mer runt månadsskiften, mindre däremellan
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Valfri arbetsplats
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hansa Projekts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om företaget på deras hemsida. Hansa Projekt