Flexibel student sökes till Stockholm Parkerings Kundservice (sommar+extra)

Flexibel student sökes till Stockholm Parkerings Kundservice (sommar+extra)

Intill Globens (vanligtvis) pulserande shopping- och restaurangstråk ligger den pampiga kontorsbyggnaden var bland annat Stockholm Parkering ligger. Kundservice på Stockholm parkering arbetar bland annat med att hyra ut parkeringsplatser, administrera hyresavtal, handlägga kontrollavgifter och ge den bästa service på frågor gällande besöksparkeringar och skyltar skyltning. Kundserviceteamet söker nu en kommunikativt vass person som heltid under ca vecka 26-32 samt deltid till hösten (främst måndagar och tisdagar) ska stötta upp teamet i syfte att kunna leverera förstklassig service gentemot stadens bilister och medborgare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Parkerings räkning en kundtjänstmedarbetare för ett sommarvikariat samt deltid vid sidan av studierna till hösten Du välkomnas av ett varmt team som präglas av gemenskap, fart och fläkt! Gruppen består av både juniora och seniora kollegor som sitter i öppet kontorslandskap.

Arbetstiderna är 08.45 till 16.15 måndag till fredag från vecka 26 (deltid i höst: måndagar och tisdagar. Arbetet kommer då vara förlagt till fasta arbetstider då tillgängligheten för deras kunder är prioriterad) Du kommer framåt även eventuellt att bokas in under fler pass i veckan (hel/halvdagar pga exempelvis arbetstoppar och/eller frånvaro) samt vid högtider/sommar. Intentionen är att lägga ett långsiktigt schema så alla parter kan planera med framförhållning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Parkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Du erbjuds

Ett meriterande extrajobb inom offentlig sektor

Ett uppdrag som erbjuder frihet under ansvar. Det finns tydliga ramar och riktlinjer men inom dessa tillåts och förväntas du ta eget ansvar och egna beslut

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot ärenden, främst via telefon och mail. Inledningsvis erbjuds du introduktion i form av medlyssningssamtal samt praktisk övning i de olika administrativa arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel arbeta med:

Uthyrning av parkeringsplatser, i vilket ingår nyckelhantering, tillstånd, avtal med mera.

Inkommande telefonsamtal, post och mail

Allmänna frågor gällande parkering och anläggningar

Tjänsten passar dig som är tillgänglig under sommaren, som vill utvecklas inom service och kundtjänst under studietiden och värderar god stämning på arbetsplatsen

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar under minst 1,5 år framöver, som har god lokalkännedom och som trivs med att arbeta med kommunikation och administration. För Stockholm Parkering är det viktigt att man kan balansera ett effektivt, högt tempo med kvalitet.

* Studerar på universitet eller högskola

Erfarenhet av att arbeta med kundtjänst

Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem

God datorvana (MS-Office)

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift mycket bra

B körkort är meriterande

Som person är du

Stabil och trygg i dig själv vilket gör att du kan hantera kunders olika sinnesstämningar

Serviceinriktad och relationsskapande

Mål- och resultatinriktad

En lagspelare, som tar ansvar för ditt såväl som gruppens arbete

Flexibel

Övrig information

Start: Upplärning i maj/juni

Omfattning: Heltid i sommar, samt extra till hösten

Placering: Globen

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ste02@academicwork.se](mailto:ste02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se