Flexibel receptionist till en av världens mest attraktiva arbetsplatser

Flexibel receptionist till en av världens mest attraktiva arbetsplatser

Är du en prestigelös person som har öga för vart du behövs och vad som behöver göras? Trivs du i en miljö med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och där du varje dag på arbetet får bemöta kunder och besökare med din förstklassiga service? Här är arbetsplatsen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker tre receptionister till vår kund CBRE som ska arbeta vid behov hos en av deras kunder.
Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in och stötta när det behövs.
Vi söker dig som kan ta pass med både kort varsel samt med längre framförhållning då ordinarie personal inte är på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CBREs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work på sts03@academicwork.se.

Arbetsuppgifter

Hos CBREs kund kommer du att ha en viktig uppgift att dagligen ge en förstklassigservice och utföra administrativa uppgifter. Som receptionist kommer du att arbeta utifrån receptionen men även vara beredd på att rycka in där det behövs. Du kommer att bemanna receptionen då ordinarie personal inte har möjlighet till detta för att ta emot besök, men du kommer även att arbeta back-office med rapportering samt uppföljning av interna ärenden och med leverantörer. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter som kräver en utpräglad servicekänsla, självständighet och noggrannhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola under minst ett år till och vill ha ett varierande och stimulerande extrajobb vid sidan av studierna. Vidare är du prestigelös, serviceinriktad och har god datavana. Du trivs också i ett avslappnat klimat där alla hjälps åt. Det är meriterande om du har arbetat i reception tidigare eller inom andra servicerelaterade uppdrag. För den här tjänsten behöver man ha goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna ge bästa service till alla besökare.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du ser alltid till att göra ditt bästa och är inte rädd att ta i där det behövs. Vidare ser vi att du är en driven, positiv och självgående person med glimten i ögat och ett stort leende på läpparna. Viktigt är att du är flexibel då passen kan begäras med både kort varsel samt med längre framförhållning. Du ska trivas med ett arbete där antalet arbetsdagar varierar från månad till månad.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. I ansökan vill vi att du skickar in CV samt persoligt brev på engelska.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid vid behov, mellan 1-5 dagar/månad.

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Centrala Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information om CBRE, besök deras hemsida CBRE