Flerspråkig kundstjänstmedarbetare till välkänt Fintech-bolag

Flerspråkig kundstjänstmedarbetare till välkänt Fintech-bolag

Vi söker nu dig som talar norska, finska eller danska för ett spännande kundtjänstuppdrag till våran kund som är ett välkänt fintechbolag inom betaltjänster.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till deras team. I rollen som kundtjänstmedarebetare kommer du att hjälpa företagets kunder över telefon och mail i olika ärenden. Det är ett roligt uppdrag för dig som gillar att arbeta med service. Det ger dig också möjligheter att knyta många värdefulla kontakter på ett av Sveriges ledande Tech-bolag och vi har idag flera konsulter som gått över till en anställning direkt på bolaget.

För rollen krävs det att du visar prov på din analytiska/logiska förmåga genom att genomföra ett logiktest. Detta är en viktig och central del av rekryteringsprocessen. Det är därför fördelaktigt om du tidigare provat på att genomföra ett sådant test. För att komma vidare i processen krävs ett visst resultat. Testet består av 15-18 frågor med mönster och där du ska påvisa hur mönstret/bilden kommer att se ut på nästkommande bild genom analytiskt/logiskt tänkande.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Hjälpa kunder över telefon/mail
  • Identifiera kundens problem, och att sätta det i ett större sammanhang för att hitta bästa möjliga lösningen
Vi söker dig som
  • Talar och skriver finska, norska eller danska språket obehindrat då dessa är språk som används dagligen i ditt arbete
  • Har en god analytisk förmåga då rekryteringsprocessen inkluderar ett logiktest
  • Har mycket god kunskap i engelska språket då mycket av instruktionerna är på engelska
  • Strukturerad, noggrann och tycker om administration. Du är serviceinriktad, prestigelös och drivs av att arbeta resultatfokuserat.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kundservice över telefon.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid på varierande uppdrag under hösten
  • Placering: Du kommer utgå från företagets kontor i City och på Söder.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se