First-line support till stort telekomföretag!

First-line support till stort telekomföretag!

Har du ett stort IT intresse, älskar att lösa problem och som alltid ger förstklassig service? Vill du dessutom få in foten på ett stort IT/Telekombolag där utvecklingsmöjligheterna är många? Då är detta tjänsten för dig! Läs vidare och ansök omgående då rekryteringsprocessen kommer löpa under sommaren!

Information om uppdraget

Vi söker för vår kunds räkning två drivna och IT intresserade medarbetare som vill påbörja sin karriär inom first-line support. Denna avdelning är helt ny och således finns det stor möjlighet till att vara med och påverka framåt.

I rollen som first-line support är du vår kunds första möte mot deras kunder. Vår kund ansvarar för andra företags telefonväxlar där det uppkommer frågor, problem och ibland kräver uppdateringar eller installation. Således kommer du tillsammans med ditt team vara behjälplig med att ge första klassig service och support gentemot de som ringer in och kring de ärenden som inkommer.

Du erbjuds

Här finns det möjlighet för dig som är IT intresserad att lära dig mycket mer om b.la. servrar, databaser och SQL. Eftersom bolaget är stort finns det stora utvecklingsmöjligheter, antingen att framåt gå mot second line support eller mot andra inriktningar internt!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer b.la. att:
 • Göra installation av kundens kunders växelapplikationer
 • Supportera i olika IT-relaterade ärenden gentemot dessa applikationer
 • Göra eventuella förändringar och tillägg i applikationen
 • Supportera i övriga ärenden kopplat till växelapplikationen
Rekryteringsprocessen

Rekryteringen kommer fortlöpa under juli och augusti där kund kommer träffa kandidater löpande under sommaren.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasial eller eftergymnasial utbildning mot IT eller annan utbildningsinriktning som vi och kund bedömer som relevant
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen
 • Har grundläggande till goda kunskaper om windows server
 • Har goda kunskaper/vana att använda SQL
 • God kunskap/vana på Exchange/Outlook (mail server)
Det anses meriterande om du:
 • God kunskap/vana om Powershell scriptning
 • God kunskap om nätverk och förståelse med port nr, routing mm
 • Erfarenhet av att arbeta med API:er
Som person är du framförallt lösningsorienterad, serviceminded och ansvarstagande. Du drivs av att lösa problem och har ett stort IT och teknikintresse. Du har en vilja att utveckla både dig själv och företaget och är en teamplayer likväl som att du tycker om att jobba självständigt.

Övrig information
 • Start: Augusti/September
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se