Fintechbolaget Itello söker Javautvecklare

Fintechbolaget Itello söker Javautvecklare

Samarbete tillsammans med härliga kollegor är den absolut viktigaste grundstenen på Itellos utvecklingsavdelning. Här utmanas du dagligen i dina tekniska kunskaper på alla möjliga nivåer. Gillar du att grotta ner dig i problem och hitta effektiva lösningar med ditt stora intresse för Java? Detta samtidigt som du har möjlighet att utvecklas inom de områden som är absolut viktigast för dig? Då kommer Itello vara rätt val!

Information om uppdraget

På Itello jobbar idag 150 personer och på utvecklingsavdelningen hittar du ungefär 65 kollegor med olika erfarenhetsnivåer. Avdelningen är uppdelad i mindre team med ungefär 4-8 gruppmedlemmar som tillsammans arbetar i agila processer.

Vad kommer du jobba med? Du kommer vara med och vidareutveckla Itellos system Inca som påverkar tusentals människors framtid i hela Sverige. Systemet hanterar pensionsparningar och försäkringar och används av bank, finans och försäkringsbolag. Dina lösningar kommer med andra ord att hjälpa och säkra människors ekonomiska framtid!

Det som gör Itello så speciellt är att det är en platt organisation där teamen bestämmer mellan medlemmarna hur de vill lägga upp Standups, processer, projekt och dylikt utan styrning på detaljnivå av högt uppsatta chefer. De har en öppen feedbackkultur där de tränar på att ge varandra både positiv och konstruktiv feedback för att bygga sammanhållning, lagkänsla och kompetensutveckling tillsammans.

Med lyckade samarbeten och fler kunder fortsätter Itello att växa. Academic Work söker därför en javautvecklare till Itellos utvecklingsavdelning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Itello.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare på Itello kommer du arbeta med nyutveckling och förvaltning av befintliga lösningar i deras system Inca. Du kommer arbeta i flera olika ramverk och tekniker, såväl beprövade som nya. I ditt team kommer du arbeta med 4-8 kollegor där ni tillsammans tar er an utvecklingsuppgifter inom olika projekt.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för utveckling och vill ta nästa steg i din karrär som programmerare. Du tycker om att grotta ner dig i tekniska problem och trivs i en miljö med mycket samarbete och lagkänsla. Itello är ett företag som bygger väl fungerande lösningar för framtiden och för att underlätta vardagen för många människor såväl nu som på sikt. De erbjuder utvecklingsmöjligheter i form av såväl utbildning och nisch gentemot det område som intresserar dig mest.

Vi söker dig som
  • En eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har minst 1 års erfarenhet inom javautveckling
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska språket
Som person är du en engagerad och mycket teknikintresserad. Du vill vara en del av en miljö där du får arbeta med härliga kollegor. Du värnar om ett bra samarbete genom att hjälpa andra och säga till själv när du behöver stöttning. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda såväl som att gruppens arbete går framåt och håller deadlines. Vidare trivs du i en öppen feedbackkultur och gillar att både få och ge positiv som konstruktiv feedback.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Regeringsgatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vårt rekryteringsteam Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Itello är ett svenskt fintechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Vi drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner.
Itello erbjuder produkter och lösningar som alltid är långsiktigt hållbara med syfte att automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser samt möjliggöra innovativ affärsutveckling för alla våra kunder. De förstår branschens nuvarande utmaningar och blickar ständigt framåt för att säkra att trender, möjligheter och krav, inom både branschen och IT, kommer våra kunder tidigt till godo.
Itello erbjuder produkter och tjänster som förenar bred verksamhetskunskap med djup IT-kompetens. Erfarenheten visar att den kombinationen behövs för att ge den allra bästa vägledningen till våra kunder.
Itello är ett värderingsstyrt företag, vilket innebär att vår organisation och vårt arbete genomsyras av våra gemensamma värderingar och principer i allt vi gör. Itello är en arbetsplats där de mest lämpade personerna vill arbeta. Arbetssättet präglas av våra värderingar samt av arbetsglädje, nyfikenhet och en stark pionjäranda!

Framtiden blir vad vi gör den till.