Finsktalande support till NCC!

Finsktalande support till NCC!

Har du språkkunskaper i finska och vill arbeta hos bygg- och industrijätten NCC med chans att utvecklas inom organisationen? Är du kommunikativ och har förståelse för infrastruktur och kommunikation? Tycker du om att supportera klienter samt ha daglig kontakt med bolagets medarbetare i hela Skandinavien? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan nu då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker supportmedarbetare som talar finska till bygg- och industriföretaget NCC. I rollen som Supportmedarbetare hos dem får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom IT-stöd och infrastruktur. Du kommer att ha utgångspunkt från kontoret i Solna men om du har intresse av att resa i tjänsten så finns det chans för det både runt om i Stockholm/Sverige samt Norden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCC Industris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCC. Intentionen är att detta är ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer komma in i ett litet team där alla hjälper alla och prioriterar ofta arbetet efter eget intresse och önskemål. En stor del av ditt arbete kommer utgå från Servicedesken i Solna där du kommer arbeta med first- och secondline support, beställningar, koordinering samt olika IT-projekt. Teamet präglas av en härlig energi där de fokuserar på att ha roligt tillsammans på jobbet.

Du kommer även åka ut mer onsite som supporttekniker där du kommer att arbeta mer med infrastruktur och lösa komplexa incidenter som inte kan eller borde lösas genom fjärrsupport. Exempelvis hårdvarusupport, flytt av utrustning samt kablagehantering

Tjänsten passar dig som är serviceminded, pedagogisk, praktiskt lagd och brinner för IT och kommunikation. Vi ser att du är en nyfiken och flexibel person som trivs i en lika flexibel miljö. Det finns även stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i support
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta onsite
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska samt finska då du kommer kommunicera med kunder och kollegor i dessa språk
Det ses som meriterande om du har någon form av IT utbildning, kunskap inom nätverk och kommunikationslösningar samt har B-körkort.

Som person är du prestigelös och lyhörd med en stor drivkraft att utvecklas och lära sig nytt. Du ska kunna arbeta bra i team men även på egen hand. Då du kommer ha mycket kontakt med företagets leverantörer tror vi även att du är en service-inriktad person som har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt formulera dig i samtal. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och lämnar ingenting åt slumpen.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCC önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är en av de ledande företagen inom bygg och fastighetsutveckling i norra Europa. NCC Industry är dotterbolaget som erbjuder produkter och tjänster i och kring vägar. Dem producerar framförallt stenmaterial och asfalt och deras huvudsakliga marknader är de nordiska länderna där Sverige är den största marknaden med ungefär hälften av omsättningen.