Finsktalande redovisningsekonom till Nordic Finance

Finsktalande redovisningsekonom till Nordic Finance

Nordic Finance söker dig som är på jakt efter din nästa utmaning och har en bakgrund från bank-, finans- eller ekonomibranschen. Nordic Finance specialiserar sig på att hjälpa sina kunder att hitta rätt finansiering och önskar nu att utöka teamet med en finsktalande redovisningsekonom.

Information om uppdraget

Nordic Finance ger sina kunder möjlighet att uppfylla sina drömmar med hjälp av finansiering - leasing och hyra. Deras målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar. Nordic Finance är ett av Sveriges snabbast växande finansbolag och önskar nu att växla upp ytterligare med en driven redovisningsansvarig till sitt team.

Idag är de 40+ anställda och sitter i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Helsingfors.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att processen hanteras av Academic Work men du kommer att bli anställd hos Nordic Finance.

Arbetsuppgifter

Nordic Finance befinner sig i en expansiv fas och söker dig som gärna innehaft ett helhetsansvar i en tidigare roll som redovisningsassistent, och som nu vill ta nästa steg i en mer ledande position med större ansvar och mycket utvecklingspotential. Här erbjuds du en spännande och dynamisk arbetsmiljö där du får sätta din egen prägel på hur din roll kommer se ut framöver i takt med företagets tillväxtambitioner.

I rollen som redovisningsekonom hos Nordic Finance kommer du att erbjudas ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll. Du kommer få möjlighet att jobba nordiskt och främst vara redovisningsansvarig för deras finska bolag. Företagskulturen präglas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Som redovisningsansvarig har du en tudelad roll med dels ett helhetsansvar för ekonomiavdelningen på det finska bolaget, och dels arbetar du operativt med det löpande ekonomiarbetet. För dig som brinner för redovisning är detta en fantastisk chans att få arbeta nära verksamheten i en flexibel arbetsmiljö på ett bolag som befinner sig i en mycket spännande och expansiv fas.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller om du har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet från en liknande roll där du arbetat med löpande bokföring, betalningar samt kund- och leverantörsreskontra
  • Har goda kunskaper i finska, svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet från finansbranschen eller arbetat med leasing
Hos Nordic Finance erbjuds du:
  • Att vara en del av ett ungt och entreprenöriellt bolag
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Rikskort
Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Finances önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Nordic Finance här