Finsktalande kundtjänstmedarbetare till UPS!

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till UPS!

Vill du arbeta som kundtjänstmedarbetare där du får bemöta kunder i varierande ärenden? Kan du ta dig till Elektronikhöjden i Järfälla och söker ett jobb som är långsiktigt? På UPS får du vara en del av världens största expresstransport- och paketleveransföretag! Missa inte denna chansen - sök idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för United Parcel Service (UPS) räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetar som kommer arbeta mot den finska marknaden. Uppdraget är långsiktigt och finns chans för överrekrytering för rätt person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UPS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UPS.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ge UPS kunder förstaklassig service. Du är den person som inringande kunder först kommer i kontakt med. Frågorna kan röra allt från när varor levereras till när en faktura ska betalas eller reklamationer.

Du kommer till exempel att:
 • Via telefon besvara inkommande samtal från kunder
 • Registrera ärenden i systemen och viss administration
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med telefonen som arbetsverktyg och som brinner för service.

Vi söker dig som
 • Är flytande i finska i tal och skrift då du kommer arbeta mot den finska marknaden
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har god datorvana
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken muntligen och skriftligen
 • Har erfarenhet av service sedan tidigare
Som person tror vi du är serviceminded i kontakt med kunder. Ibland är det mycket att göra vilket betyder att du både ska vara flexibel och stresstålig. Framförallt är du en lagspelare som ger energi till gruppen och brinner för att hjälpa både kollegor och kunder.

Övrig information
 • Start: Maj
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Arbetstider: skift 08-17, 09-18, samt 10.15-19.15 på rullande basis.
 • Placering: Elektronikhöjden, Järfälla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UPS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

United Parcels Services är ett globalt företag och världens största expresstransport- och paketleveransföretag, och dessutom en ledande leverantör av specialtransporter, logistik-, kapital- och e-handelstjänster. Varje dag hanterar UPS ett flöde av varor, pengar och information i mer än 200 länder och områden världen över. Deras huvudkontor ligger vid Elektronikhöjden i Järfälla.