Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag!

Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag!

Talar du finska och har tidigare erfarenhet av kundservice? Är du en energispridande lagspelare som gillar att arbeta varierat med kundservice och administrativt arbete? Då är du personen vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för en kunds räkning en kundservicemedarbetare på heltid. Vår kund är ett globalt företag som finns i över 60 länder. Företaget arbetar med försäljning och utveckling av produkter. Nu söker kundserviceavdelningen en medarbetare till tjänst inom en teknisk produkt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Initialt kommer uppdraget sträcka sig fram tills årsskiftet med mycket god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på detta globala företag är du en del av ett stort team som dagligen arbetar för att få marknadens nöjdaste kunder. Du kommer ha kontakt med olika typer av industrier och företag som vill beställa produkter. Du kommer ansvara för inkommande samtal, logga samtalen med kunden och skapa ärenden.

Du kommer till exempel att:
  • Hantera orders
  • Arbeta lösningsorienterat och agera support för tekniska problem
  • Ansvara för inkommande kundfrågor inom ditt område
Vi söker dig som
  • Talar och skriver obehindrat på finska och svenska
  • Har erfarenhet av arbete inom kundtjänst
  • Trivs att arbeta i ett högt tempo
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP

Som person är du serviceminded och förstår vad god service innebär. Du är driftig, arbetsvillig och ser till att arbetsuppgifterna blir genomförda på ett bra sätt. Vidare är du en lojal, engagerad och positiv person som alltid ger det lilla extra. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid fram tills årsskiftet med god chans till förlängning
  • Arbetstid: 8-16.30
  • Placering: Sollentuna
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork