Finsktalande kundservicemedarbetare till össur

Finsktalande kundservicemedarbetare till össur

Trivs du i en roll med daglig kundkontakt? Har du samtidigt stort intresse för service och vill få möjligheten att ge bästa möjliga supporten och vägledning till kunder inom produkter som gör skillnad för andra? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu efter en finsktalande kundservicemedarbetare på heltid till Össurs kontor i Kista. Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Össurs räkning en ny medarbetare till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att prioritera i ditt dagliga arbete och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer inledningsvis vara på 6 månader med start nu i vår och om samtliga parter är nöjda med samarbetet finns möjlighet till direkt anställning hos Össur.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med inkommande telefonsamtal från Össurs kunder. Kontakten med kunderna innefattar att du ger professionell service och support samt informerar och erbjuder Össurs produkter och tjänster. Det är en varierad roll där du kommer få en fördjupad förståelse för Össurs verksamhet samt utvecklas i din roll.

Du kommer bland annat att
  • Besvara supportfrågor för företagets kunder och säljare via telefon och mail
  • Hantera ordrar
  • Hantera administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
  • Kommunicerar på finska, svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av service
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är serviceinriktad samt självgående i ditt arbetssätt. Vidare är du problemlösande och har en vana av att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

START: Våren 2020, enligt överenskommelse

PLATS: Kista, Stockholm

OMFATTNING: Heltid

Urval: Sker löpade

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått vidare till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se