Finsktalande administratör till Matsmart

Finsktalande administratör till Matsmart

Pratar du flytande finska och har intresse för och/eller erfarenhet av administration med litet inslag av marknadsföring? Matsmart söker nu en stjärna som kan jobba över sommaren och få värdefull erfarenhet. Passar detta in på dig? Sök redan idag då vi jobbar med löpande rekrytering!

Information om uppdraget

Matsmart vill utmana vårt sätt att tänka på hållbar konsumtion. De vill att alla ska kunna bidra till att rädda vår planet på ett enkelt sätt, och de tror att revolutionera hur vi alla ser på matsvinn är ett bra ställe att börja på. På Matsmart tar de hand om redan producerade överskottsvaror och säljer det online till överkomliga priser till kunder som vill köpa perfekt mat som annars skulle ha gått till spillo. Matsmart finns i Finland, Sverige, Danmark och Tyskland och är på väg till resten av Europa! Gå med i deras revolution!

Vi söker nu för Matsmarts räkning en administratör som vill jobba med enklare administrativa och marknadsföringsuppgifter under sommaren. Tjänsten är flexibel och kan utföras från kontoret eller helt på distans. Uppdraget startar omgående och pågår fram till sista september.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent hos Matsmart kommer du bland annat att
  • Publicera Matsmarts produkter på den finska hemsidan
  • Översätta diverse material från engelska till finska med Matsmarts tone of voice
  • Arbeta med en del administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
  • Är flytande i det finska och engelska språket i tal och skrift
  • Har ett intresse eller kunskaper inom marknadsföring
  • Är tillgänglig på heltid under sommaren
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, fram till sista september
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se