Finsktalande Studenter! Fintech-bolaget Froda söker en Customer success manager

Finsktalande Studenter! Fintech-bolaget Froda söker en Customer success manager

Den snabbt växande fintech-startupen Froda söker nu en finsktalande student att stötta upp verksamhetens finska etablering. Som koordinator kommer du att få chans att arbeta brett med bolagets etablering i Finland. Du kommer garanterat att få chans till kompetensutveckling och utökat ansvar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Frodas räkning en medarbetare på deltid som kommer att vara företagets högra hand i finlandsetableringen och Customer success manager på den finska marknaden. Froda är en snabbt växande startup med 18 medarbetare i dagsläget som hjälper småföretag att växa! Uppdraget kommer att vara på ca 8-10h/veckan initialt men där stor flexibilitet är ett krav då Froda är ett start up och ingen vecka är den andra lik. I och med Frodas starka tillväxt kan omfattningen komma att öka efter årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frodas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Froda. Uppdraget är tänkt att pågå till sommaren 2019 men för rätt person kan möjligheten till förlängning eller eventuell överrekrytering att finnas.

Arbetsuppgifter

Som Customer sucess manager kommer du att få vara med och etablera Froda på den finska marknaden. Du kommer att arbeta direkt med COO och Frodas svenska team och utgå från kontoret i Gamla stan i Stockholm. Du kommer att ansvara för all kundkommunikation på den finska marknaden, bistå kredithandläggare och driva utvecklingsprojekt mot den finska marknaden. Rollen är väldigt bred och en stor variation på arbetsuppgifterna och olika projekt kommer att förekomma.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ansiktet utåt via telefon och mail mot finska kunder och myndigheter
 • Bistå i kredithandläggning
 • Hjälpa till med diverse översättningar och driva andra projekt
Tjänsten passar dig som vill vara med och hjälpa Froda att växa på den första marknaden utanför Sverige! Du kommer att få visa framfötterna och ta dig an nya områden och även få stötta upp andra delar av verksamheten som är riktad mot Finland. Du räds inte nya uppgifter och har förmågan att driva ditt arbete framåt själv.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Behärskar det finska språket flytande både muntligt och skriftligt då all kommunikation utåt kommer att ske på det språket
 • Har goda kunskaper i svenska då kollegorna pratar svenska
 • Har vana av kundkontakt och gärna har arbetat med att driva egna projekt
 • Är student och studerar förslagsvis ekonomi eller liknande
Som person är du bekväm med att prata med människor och har en hög energinivå. Du är självgående i ditt arbete och tar tag i saker som behöver göras direkt. Du har en förmåga att vara sprudlande även via telefon och mail och hanterar ärenden snabbt men rätt. Då företaget är i en växande fas och är relativt nystartat kommer du gärna med idéer och driver egna projekt

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, varierade timmar
 • Placering: Stockholm, Skeppsbron
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfaren

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Froda är en snabbväxande fintech startup som grundades 2015 i Stockholm och erbjuder digitala företagslån till småföretagare. Frodas mål är att förenkla vardagen för småföretagare. Besök gärna Frodas hemsida www.froda.se för ytterligare