Finsktalande Kredithandläggare till företag inom bank och finans

Finsktalande Kredithandläggare till företag inom bank och finans

Är du finsktalande, har ett intresse för finansbranschen samtidigt som du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt? I denna roll erbjuds du en unik inblick och erfarenhet inom kreditbranschen som inleds med gedigen utbildning. Urvalet sker löpande så skynda in med din ansökan!

Information om uppdraget

Som medarbetare på kreditavdelningen kommer du tillhöra ett team bestående av 12 härliga kollegor, som hanterar och fattar beslut gällande kreditärenden mot privatpersoner. De utökar nu teamet och söker därmed ytterligare en kredithandläggare på heltid. Under 2022 kommer du att arbeta mot den svenska marknaden, för att sedan börja arbeta även mot den finska marknaden under 2023. Arbetstiderna är förlagda 08:30 - 17:00 3 dagar, 09-17:30 1 dag, samt 09:30-18:00 1 dag (38.75 timmars arbetsvecka). Du kommer att arbeta från huvudkontoret beläget i centrala Stockholm i stora och fräscha lokaler, med möjlighet att jobba hemifrån ca 2 dagar/vecka.

Du kommer vara anställd som konsult via Academic Work under 6 månader och därefter bli överrekryterad till företaget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. För detta uppdrag gör vi ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Du erbjuds
 • En inblick i och värdefull erfarenhet inom finansbranschen.
 • Ett meriterande arbete med härliga och hjälpsamma kollegor med bra sammanhållning.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot samtal från kunder gällande kreditärenden. Det brukar generellt röra sig om cirka 30 samtal om dagen av varierande längd och karaktär.
 • Ta kreditbeslut gällande nyansökningar för kort och privatlån.
 • Ha telefonkontakt med banker och bistå med kompletterande uppgifter om kunder.
 • Kontrollera pågående ansökningar och hantera tillkommande administrativa uppgifter.
Vi söker dig som
 • Har minst 6 månaders tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicerelaterad roll med någon form av kundkontakt/kundservice.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, finska och engelska, muntligt och skriftligt. Svenska och finska kommer vara mest förekommande.
Meriterande:

* Erfarenhet av telefon som främsta arbetsverktyg.

Vad gäller personliga egenskaper så söker vi dig som...
 • Är serviceinriktad.
 • Har god samarbetsförmåga.
 • Har lätt att ta till sig ny information, resonera och kunna fatta egna välgrundade beslut i arbetet.
Övrig information:
 • Start: Slutet av augusti/början av september 2022.
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt. Avtal skrivs initialt på 6 månader, med ambition till överrekrytering.
 • Placering: Centrala Stockholm. Remotemöjlighet 2 dagar/vecka.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se