Finsktalande Customer Care medarbetare till American Express!

Finsktalande Customer Care medarbetare till American Express!

Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och bli American Express nya Customer Care stjärna!

Information om uppdraget

Academic Work söker fyra finsktalande Customer Care medarbetare till American Express Kundservice. Som Customer Care Professional är du oftast kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse.

Tjänsten inleds med tolv veckors teoretisk och praktisk utbildning. Du kommer i din roll att ges goda möjligheter och förutsättningar att ge service i toppklass och tjäna bonus i vårt bonusprogram. Du erbjuds en kontinuerlig uppföljning och coachning i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad redan efter 3 månader.

Arbetsuppgifter

Som Costumer Care medarbetare kommer du, tillsammans med dina kollegor, ansvara för att skapa hög tillgänglighet och kundnöjdhet med fokus på att lösa kundens ärende direkt. Du kommer även arbeta proaktivt genom att ge relevanta rekommendationer kring våra produkter och service anpassade till kundens behov. Samtalen du kommer att ta emot kan vara enklare allmänna kortfrågor till mer komplicerade frågor kring fakturor, försäkringar och förmåner. Arbetet innebär även administration och ärendehantering i våra system.

Tjänsten passar dig som är resultatinriktad och gillar att jobba mot mål. Vidare passar det även dig som har ett driv och vilja att göra karriär på American Express.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter. Du har en stor social förmåga, är empatisk och anpassningsbar. American Express sätter höga mål och söker därför dig som är målinriktad och som jobbar hårt för att nå dina mål. Du är initiativtagande och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Det är ett krav att du talar finska och engelska.

Som person har du förmågan att snabbt sätta dig in i kundens ärenden genom att lyssna, ställa relevanta frågor och lösa kundens ärende snabbt och effektivt.

Övrig information
  • Start: 24 september
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Gärdet
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resebyrå.