Finsktalande Customer Advisor till Nordax Bank!

Finsktalande Customer Advisor till Nordax Bank!

Är du en person som brinner för service, gillar täta kundkontakter och vill samla på dig värdefull erfarenhet från bankbranschen? Vill du vara en del av en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda? Då är tjänsten som Customer Advisor till Collectionsenheten på Nordax Bank för dig! Sök tjänsten redan idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Customer Advisor till Collectionsenheten på Nordax Bank. Uppdraget kommer vara på heltid i 2 månader med start omgående och därefter förväntas man jobba hela perioden. Med andra ord- Det perfekta jobbet för dig som vill samla på dig meriterande erfarenheter inom bankbranschen!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordax Bank i 2 månader framöver. Efter uppdraget finns möjlighet till fortsatt förlängning av konsultrollen hos någon av Academic Works andra uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Collectionsenheten hanterar kravprocessen för Nordax befintliga kunder i alla länder. Collections uppdrag är att arbeta för och tillsammans med kunderna hitta betallösningar utifrån bolagets riktlinjer och kundens situation.

Du kommer till exempel att:
  • Hantera kravprocessen för Nordax befintliga kunder i alla länder.
  • Tillsammans med kunden hitta betallösningar utifrån bolagets riktlinjer och kundens situation.
  • Ha daglig kundkontakt via mail och telefon
Tjänsten passar dig som brinner för kundservice och har ett stort kund- och affärsfokus! Det är viktigt att du tycker om telefonen som arbetsredskap, är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är en driven person som jobbar effektivt och tycker om att vara i en föränderlig miljö. Rollen innebär stundtals högt tempo och Nordax ställer höga krav på god service samtidigt som de är mycket lyhörda för medarbetarnas behov och värnar starkt om att ha en god arbetsmiljö.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Behärskar finska språket flytande i tal och skrift
  • Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
  • Har som minst en gymnasieutbildning
  • Har arbetat i en kundtjänstroll tidigare, antingen vid sidan av studierna eller på heltid
Som person är du noggrann, kommunikativ och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du en serviceinriktad person och drivs av att skapa resultat. För att lyckas i rollen och trivas i teamet är du en utåtriktad och engagerad medarbetare med en positiv inställning. Du kan såväl arbeta självständigt under eget ansvar som att samarbeta med andra i gruppen

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: heltid, 2 månader

Placering: Torsplan- Gävlegatan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Information om företaget
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax är en nordeuropeisk nischbank med drygt 200 medarbetare som alla arbetar från kontoret i Stockholm. Nordax erbjuder in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och finns som komplement till storbankerna och är specialister på att hjälpa människor ta genomtänkta beslut, för ett liv de har råd med. Nordax grundades av sex entreprenörer med gedigen erfarenhet av riskhantering och är unika bland nischbanker genom att ha flera olika finansieringskällor.

Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen sedan 2004 och omfattas av insättningsgarantin. Nordax arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet; ansvarsfullt företagande är centralt och de är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta samtidigt som det levererar värde till kunder och övriga intressenter.