Finsktalande Customer Advisor på deltid till Nordax Bank!

Finsktalande Customer Advisor på deltid till Nordax Bank!

Genom att skapa innovativa lösningar anpassat efter vår tids sätt att leva sticker Nordax Bank ut från mängden. Med fullt fokus framåt på att bli en av de ledande specialistbankerna i norra Europa öppnas det nu upp möjligheter för dig som vill ha ett värdefullt deltidsjobb. Vi söker dig som studerar, har annan huvudsaklig sysselsättning eller är pensionär - vi sätter inga gränser. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Nordax arbetar med att skapa produkter och tjänster som är anpassade efter vår tids sätt att leva, och vill skapa förändring genom att kliva ut ur boxen och utmana storbankerna. Nordax har sitt kontor i fräscha lokaler i Vasastan och söker nu flera kollegor som kan komma in och stötta upp mot de finska kunderna. Du kommer över telefon att hjälpa kunder med att få rätsida på sina ekonomiska utmaningar. Det kommer bli ditt uppdrag att hålla Nordax kreditförluster på en förväntad nivå genom att hjälpa kunderna med deras ekonomiska problem inom bankens ramar och policys.

Arbetet kräver stor flexibilitet och tillgänglighet 3 dagar i början av varje månad. Det kan komma att finnas behov för ytterligare arbete under månadens gång.

Du erbjuds
 • Garanterat arbete de 3 första dagarna i början av varje månad
 • En härlig arbetsplats som präglas av en varm företagskultur
 • Ett meriterande deltidsjobb på en modern och nytänkande organisation
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantera kundärenden gällande förfallna fodringar
 • Sköta administrativa uppgifter
 • Samarbeta med andra funktioner internt
Vi söker dig som
 • Du har arbetat i en serviceinriktad roll sen innan, med fördel över telefon
 • Du är flytande i finska och engelska i tal och skrift
 • Har annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier
I den här rollen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du trivs i en serviceinriktad roll och tar stort ansvar för allt du tar dig an. Du är även en lagspelare som trivs i en föränderlig miljö där man hjälper varandra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Vasastan, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax är en ledande nordisk specialistbank med drygt 200 medarbetare. De erbjuder in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Nordax finns som komplement till storbankerna och är specialister på att hjälpa människor att ta genomtänkta beslut, för ett liv de har råd med. Ansvarsfull kreditgivning finns verkligen i deras DNA och de är unika bland specialistbankerna genom att ha flera olika finansieringskällor. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen sedan 2004 och omfattas av insättningsgarantin. De arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet då de är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för dem samtidigt som det levererar värde till deras kunder och övriga intressenter.