Finsktalande Customer Advisor på deltid (heltid under sommar) till Nordax Bank!

Finsktalande Customer Advisor på deltid (heltid under sommar) till Nordax Bank!

Genom att skapa innovativa lösningar anpassat efter vår tids sätt att leva sticker Nordax Bank ut från mängden. Med fullt fokus framåt på att bli en av de ledande specialistbankerna i norra Europa öppnas det nu upp möjligheter för dig som vill ha ett värdefullt deltidsjobb, samt möjlighet till heltid under sommaren. Vi söker dig som studerar, har annan huvudsaklig sysselsättning eller är pensionär - vi sätter inga gränser. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Nordax arbetar med att skapa produkter och tjänster som är anpassade efter vår tids sätt att leva, och vill skapa förändring genom att kliva ut ur boxen och utmana storbankerna. Nordax har sitt kontor i fräscha lokaler i Vasastan och söker nu flera kollegor som kan komma in och stötta upp mot de finska kunderna. Du kommer över telefon att hjälpa kunder med att få rätsida på sina ekonomiska utmaningar. Det kommer bli ditt uppdrag att hålla Nordax kreditförluster på en förväntad nivå genom att hjälpa kunderna med deras ekonomiska problem inom bankens ramar och policys.

Arbetet kräver stor flexibilitet och tillgänglighet cirka 3 dagar i slutet/början av varje månad. Det kan även komma att finnas behov för ytterligare arbete under månadens gång. Under sommaren kommer du att jobba heltid i perioder.

Du erbjuds
 • Garanterat arbete i slutet/början av varje månad
 • Sommarjobb
 • En härlig arbetsplats som präglas av en varm företagskultur
 • Ett meriterande deltidsjobb på en modern och nytänkande organisation
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantera kundärenden gällande förfallna fodringar
 • Sköta administrativa uppgifter
 • Samarbeta med andra funktioner internt
Vi söker dig som
 • Du har arbetat i en serviceinriktad roll sen innan, med fördel över telefon
 • Du är flytande i finska och engelska i tal och skrift
 • Har annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier på eftergymnasial nivå
I den här rollen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du trivs i en serviceinriktad roll och tar stort ansvar för allt du tar dig an. Du är även en lagspelare som trivs i en föränderlig miljö där man hjälper varandra.

Övrig information
 • Start: 26/4
 • Omfattning: Deltid, heltid under sommaren
 • Placering: Vasastan, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se