Finansintresserad student sökes till uppdrag hos Fronteer Solutions AS

Finansintresserad student sökes till uppdrag hos Fronteer Solutions AS

Om du är en person som har ett stort intresse av fonder och den globala aktiemarknaden samt uppskattar digitala smarta lösningar kan du vara den vi söker. Fronteer Solutions AS söker nu en säljare för att vara med i deras lanseringsresa av deras algoritmdrivna fond i Norden.

Information om uppdraget

Vi söker nu en säljare till vår kund Fronteer Solutions AS. Du kommer i rollen leta upp och kontakta bolag över telefon med syfte att boka in ett möte med ansvarig förvaltare hos bolaget. Din uppgift kommer inte vara att stänga affären eller vara expert på fonden, utan du ska vara så pass insatt och påläst att du kan väcka intresse och på så vis öppna upp för att förvaltaren får möjlighet att berätta mer. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för finans och trivs med att kommunicera över telefon. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom roller och fördjupa dina kunskaper inom fin-tech och den algoritmdrivna fonden som Fronteer nu lanserar runt om i norden.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Du erbjuds

Meriterande erfarenhet inom fondförvaltning

Arbeta i ett innovativt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Kontakta högt uppsatta personer inom olika kundföretag för att berätta och skapa intresse kring fonden
 • Prospektera för nya möjliga kunder
Vi söker dig som
 • För närvarande är studerande på universitet/högskola
 • Har ett intresse för finans och förvaltning
 • Har förståelse för den globala aktiemarknaden
 • Talar och skriver svenska obehindrat då detta är ett språk som används dagligen i ditt arbete
Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i en roll där du haft arbetsuppgifter som krävt att du kommunicerat över telefon.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, två dagar i veckan
 • Placering: Centralt med möjlighet till att arbeta hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fronteer Solutions AS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.