Finansintresserad relationsbyggare sökes till uppdrag hos Fronteer Solutions AS

Finansintresserad relationsbyggare sökes till uppdrag hos Fronteer Solutions AS

Om du är en person som har ett stort intresse av fonder och den globala aktiemarknaden samt uppskattar digitala smarta lösningar kan du vara den vi söker. Fronteer Solutions AS söker nu en mötesbokare för att vara med i deras lanseringsresa av deras algoritmdrivna fond i Norden.

Information om uppdraget

Vi söker nu en relationsbyggare till vår kund Fronteer Solutions AS. Du kommer i rollen leta upp och kontakta bolag över telefon med syfte att boka in ett möte med ansvarig förvaltare hos bolaget. Din uppgift kommer inte vara att stänga affären eller vara expert på fonden, utan du ska vara så pass insatt och påläst att du kan väcka intresse och på så vis öppna upp för att förvaltaren får möjlighet att berätta mer. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för finans och trivs med att kommunicera över telefon. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom roller och fördjupa dina kunskaper inom fin-tech och den algoritmdrivna fonden som Fronteer nu lanserar runt om i norden.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Du erbjuds

Meriterande erfarenhet inom fondförvaltning

Arbeta i ett innovativt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Kontakta högt uppsatta personer inom olika kundföretag för att berätta och skapa intresse kring fonden
 • Prospektera för nya möjliga kunder
Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola alt. har en annan huvudsaklig sysselsättning
 • Har ett intresse för finans och förvaltning
 • Har förståelse för den globala aktiemarknaden
 • Talar och skriver svenska obehindrat då detta är ett språk som används dagligen i ditt arbete
Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i en roll där du haft arbetsuppgifter som krävt att du kommunicerat över telefon.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. I din ansökan, se till att skicka med ett personligt brev där du motiverar väl varför just du är intresserad av tjänsten och varför du är Fronteer Solutions AS nya medarbetare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, två dagar i veckan
 • Placering: Centralt med möjlighet till att arbeta hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fronteer Solutions AS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se