Financial Controller till internationellt bolag i Liljeholmen

Financial Controller till internationellt bolag i Liljeholmen

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som controller, men söker nu nästa steg i karriären på ett globalt företag? Har du en analytisk ådra, samtidigt som du trivs i att arbeta under stort ansvar i en inspirerande miljö? Då kan det här vara möjligheten för dig! Ta chansen och sök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en financial controller till ett internationellt bolag i Liljeholmen.
Vår kund är ett multikulturellt och globalt företag, och som controller kommer du att sitta på finansavdelningen i inspirerande miljöer tillsammans med 9 kollegor med god sammanhållning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt rekryterad av företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som financial controller kommer du att arbeta nära med företagets SSC i München för att rapportera resultat och måluppfyllnad samt säkerställa balanskonton.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa och följa upp budgetar och forecasts
 • Följa upp och analysera projektaktiviteter, produktlönsamheter och business performance
 • Analysera och följa upp företagets kostnader, intäkter och kundfordringar
 • Skapa KPI:er, rapporter och processer som säkerställer en god uppföljning a vföretagets verksamhet
 • Vara behjälplig i övriga uppgifter på ekonomiavdelningen, däribland det löpande redovisningsarbetet
Tjänsten passar dig som vill tillhöra ett globalt bolag där du får vara med och växa på en spännande finansavdelning med internationella kontakter.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet av arbete som controller
 • Har en god förståelse för group consolidation och redovisning
 • Har mycket goda kunskaper i MS Office-paketet, framför allt Excel och PowerPoint
 • Har god systemerfarenhet
 • Är flytande i det engelska språket, såväl muntligt som skriftligt, då koncernspråket är engelska
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP.

Som person är du processorienterad och analytisk i ditt arbetssätt. Vidare är du driven och ansvarstagande kring ditt arbete, och trivs med att arbeta mot deadlines i ett högt tempo. Du klarar av att arbeta självständigt i din roll, samtidigt som du är en teamplayer som hjälper dina kollegor vid möjlighet. Vi förutsätter också att du är en social och trevlig person som bidrar med god stämning i din kontakt, både internt och externt på företaget.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Liljeholmen
 • Kontaktuppgifter: Fahim Gani
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork